1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2013 11:17

Η πρώτη του Ασκληπιού με το μυαλό στην ...Α2

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Σήμερα Τρίτη 20/8/2013 ξεκινάει η προετοιμασία των γυναικών εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη στις 18:00 μ.μ. και σ΄ αυτή καλούνται από το προπονητικό τιμ οι παρακάτω αθλήτριες, Τεντολούρη Μαριάννα, Χαλκιαδάκη Κατερίνα, Μουρατλάρι Βάσω, Γιαννοπούλου Κλειώ, Λελεντζή Γιώτα, Γκέτσιου Κατερίνα, Ιόβτσεβα Σιμόνα, Γεωργίου Άρτεμις, Γιαννούλη Κορίνα, Βουλγαράκη Κων/να, Γκουτζιούπα Εύα, Κουκουτή Όλγα, Λεπενιώτη Νόρα, Μουζακιάρη Μαρία, Κουκουτή Ιωάννα, Τόλλιου Ελένη, Ντηρογιάννη Αγγελική, Προβίδα Καλλιόπη, Χύτα Μαριάννα.

Η ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού βρίσκεται στον Β΄ Όμιλο της Α2 μαζί με τις  ΓΣ Πετρούπολης, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Ηλιούπολης, Ένωση Βύρωνα, ΑΟ Τραχώνων, ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας, ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Νηρέας Χίου, Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός.

Η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος θα γίνει από την ΕΟΠΕ το επόμενο διάστημα και οι αγώνες θα αρχίσουν στα μέσα Οκτωβρίου.

Διαβάστηκε 1879 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ