1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2013 13:19

Ανανέωσαν 4 για τον Ασκληπιό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Θα αγωνίζονται και την νέα σεζόν για την γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού οι Χαλκιαδάκη, Τεντολούρη, Γιαννοπούλου και Μουρατλάρι που ανανέωσαν την συνεργασία τους για άλλον έναν χρόνο.

Η Κατερίνα Χαλκιαδάκη η οποία ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας, μέχρι σήμερα δεν την έχει αφήσει, παρά μόνο την προηγούμενη χρονιά λόγω εγκυμοσύνης. Όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλε στις προσπάθειες ανόδου στην Α2 κατηγορία. Το ίδιο έγινε με την Τεντολούρη Μαριάννα που ήταν και αυτή στις ακαδημίες με την μόνη διαφορά ότι αγωνίστηκε και σε ομάδες της Λάρισας και των Αθηνών επιστρέφοντας στον Ασκληπιό πριν δύο χρόνια.

Η φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Κλειώ Γιαννοπούλου ήρθε στον Ασκληπιό πριν δύο χρόνια απο τον Βύρωνα και πολυ γρήγορα έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Τέλος η Βάσω Μουρατλάρι ανήκει και αυτή στην οικογένεια του Ασκληπιού απο μικρή ηλικία έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα σεζόν αναμένεται να έχουν και οι κορασίδες οι οποίες απαρτίζονται απο τις Γιαννούλη Κορίνα, Γεωργίου Άρτεμις, Βουλγαράκη Κωνσταντίνα, Γκουτσιούπα Εύα, Λαπενιώτη Νόρα, Κουκουτή Όλγα, Μουζακιάρι Μαρία, Κουκουτή Ιωάννα, Τόλλιου Ελένη, Ντιρογιάννη Αγγελική, Προβίδα Καλλιόπη, οι οποίες κατάφεραν την περσινή χρονιά να οδηγήσουν την ομάδα τους στην 4αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Διαβάστηκε 1828 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ