1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2016 19:02

Συγκλονίζει η 19χρονη Φινλανδή: «Με βίαζαν ανά δυάδες»

Στην δημοσιότητα βγήκε η κατάθεση της 19χρονης Φινλανδής που έπεσε θύμα ομαδικού από 5 διεθνές παίκτης της Εθνικής Κούβας.
Το δικαστήριο της Φινλανδίας επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών στον MVP του περσινού πρωταθλήματος της Volley League Ρολάντο Σεπέδα καθώς και στους Αλφόνσο Γκαβιλάν, Ρικάρντο Μανθάνο, Ουριάρτε Μέστρε. Με 3,5 χρόνια φυλακή τιμωρήθηκε ο Λουίς Σιέρα.

Η νεαρή Φινλανδή και ο συνοδός της κατήγγειλαν στην αστυνομία πως η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από τους Κουβανούς, ενώ οι αθλητές υποστήριξαν πως η κοπέλα εκδιδόταν και υπήρξε διαφωνία στην τιμή με τον συνοδό της.

Η 19χρονη Φινλανδή κατέθεσε με όλες τις λεπτομέρειες τι έγινε στις 2 Ιουλίου του 2016. Όλα ξεκίνησαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε και εκεί γνώρισε τον Οσμάνι Ουριάρτε, καταλήγοντας μετά από λίγη ώρα στο δωμάτιο του. Ο Ουριάρτε μετά την σεξουαλική επαφή, έστειλε μήνυμα καλώντας και τους υπόλοιπους Κουβανούς στο δωμάτιο.

Η σεξουαλική βία κράτησε 1,5 ώρα, με την νεαρή Φινλανδή να τονίζει πως οι παίκτες της Εθνικής Κούβας τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο. Ο ομαδικός βιασμός γινόταν ανά δυάδες, ενώ κατά την διάρκεια του έχασε κάποια στιγμή και τις αισθήσεις της. Όταν όλα τελείωσαν η νεαρή κοπέλα κατέβηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου το προσωπικό της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε την αστυνομία.

Οι Γκαβιλάν, Μανθάνο, Ουριάρτε, Σιέρα και Σεπέδα δήλωσαν αθώοι, τονίζοντας πως είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη Φινλανδή, αλλά κατόπιν συναίνεσή της. Οι ισχυρισμοί των αθλητών όμως δεν έπεισαν το δικαστήριο που τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών, με εξαίρεση τον Σιέρα που τιμωρήθηκε με 3,5 χρόνια.

Η απόφαση του δικαστηρίου στάθηκε από την κατάθεση της νεαρής κοπέλας, καθώς και από τις εικόνες και τα μηνύματα που υπήρχαν στα κινητά τηλέφωνα των Κουβανών. Επιπλέον επιβλήθηκε αποζημίωση στη νεαρή Φινλανδή 9.000 Ευρώ και 15.000 πρόστιμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ