1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2016 00:39

Στιβαχτής: «Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε, μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Κώστας Στιβαχτής έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Εθνικής επί της Μολδαβίας, αλλάζοντας τελείως τον ρυθμό του αγώνα. Ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη, λέγοντας πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
«Νομίζω ότι γενικά δεν παίξαμε πολύ καλά. Δεν είχαμε πολύ καλό παιχνίδι να το πω έτσι, μπορούμε πολύ καλύτερα. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να προσπαθούν για αυτή την ομάδα, δεν σημαίνει επειδή δεν είσαι βασικός δεν θες το καλό της ομάδας, αν ήταν έτσι θα υπήρχαν μόνο 7 παίκτες».

Για τον αυριανό "τελικό" με την Ουκρανία: «Πρέπει να φύγει γρήγορα από το μυαλό μας το σημερινό παιχνίδι. Θα μας αναλύσει ο προπονητής με το τεχνικό τιμ την Ουκρανία, το πως παίζουν και αύριο θα προσπαθήσουμε πάλι να παίξουμε καλύτερα από σήμερα και να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος οι νίκες είναι που μετράνε, θέλουμε και την καλή εμφάνιση σίγουρα για να δείξουμε ότι προοδεύουμε αλλά η νίκη είναι πιο σημαντική για να συνεχίσουμε και στο δεύτερο τουρνουά, όπου θα διεκδικήσουμε τον μεγάλο μας στόχο με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ