1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2016 00:24

Τζιουμάκας: «Πάντα έτοιμος να βοηθήσω, ευχή να είμαι με τον Δημήτρη»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο MVP της σημερινής νίκης επί της Μολδαβίας Γιώργος Τζιουμάκας, τόνισε πως πάντα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, χαρακτήρισε ευχή την παρουσία του Τζούριτς που τον βοηθάει να γίνει καλύτερος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της Κοζάνης για την δυναμική του παρουσία.
«Όταν κάποιος δεν είναι σε καλή μέρα, έρχεται κάποιος άλλος. Σήμερα δεν ήταν ο Μήτσος (σ.σ. Τζούριτς), γι'αυτό είναι οι αλλαγές να μπαίνουν και να προσπαθούν να γυρίζουν το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι μας αιφνιδίασαν, η Μολδαβία είναι καλή ομάδα, μας πίεσε και πήρε το πρώτο σετ. Αυτό είναι το παιχνίδι, έπαιξαν καλύτερα στην αρχή, μετά παίξαμε εμείς καλύτερα και πήραμε τη νίκη».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Ουκρανία: «Αύριο είναι μία πολύ σημαντική μέρα για εμάς, θα καθορίσει την πρόκριση και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη».

Για τον κόσμο της Κοζάνης: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Κοζάνης, τον περιμένουμε και αύριο. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας, η δικαίωση μας».

Ενώ για το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Τζούριτς: «Το να έχεις μπροστά σου τον Δημήτρη Τζούριτς είναι ευχή για κάθε διαγώνιο, να μάθεις από αυτόν. Ο Δημήτρης είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο αυτή την στιγμή αλλά κανείς δεν είναι μηχανή. Όλοι είμαστε άνθρωποι, ο Δημήτρης χρειάστηκε ανάσες και γι'αυτό είμαι εγώ εδώ να βοηθήσω. Ο Τζιουμάκας είναι πάντα έτοιμος στην διάθεση του προπονητή και της ομάδας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ