1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2016 14:52

Ντέιβιντ Λι: «Καλή τύχη ΠΑΟΚ»

Του Στέφανου Λεμονίδη - Αβάνα

Πριν από τον αγώνα της Κούβας με τις Ηνωμένες Πολιτείες συναντήσαμε τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ντέιβιντ Λι, που ήταν ενημερωμένος για τις μεταγραφές του πρωταθλητή (Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς, Κάλβο) και ευχήθηκε ο τέταρτος ξένος να είναι ο συμπατριώτης του, Γιαμπλόνσκι. Για τον Ολυμπιακό γνώριζε  ότι πήρε τον Αγκάμεζ και τον Φράγκο, αλλά όταν τον πληροφορήσαμε ότι πρόσθεσε στο ρόστερ του, τον Κουβανό Οσορία και τον Kαναδό Ντάφ ξαφνιάστηκε δυσάρεστα και είπε "Πολύ δυνατή ομάδα. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ!".

Μας υποδέχθηκε με τις ελληνικές φράσεις "καλημέρα, καλησπέρα" και πρόσθεσε "χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους στη Θεσσαλονίκη και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε κι εύχομαι να έχουν κι άλλες ανάλογες στο μέλλον. Γνωρίζω τον νέο πασέρ του ΠΑΟΚ , είναι αθλητικός και ότι έπρεπε για την ομάδα. Και ο κεντρικός του Ολυμπιακού είναι καλός, πιστεύω ότι θα έχουμε συναρπαστικές μονομαχίες με τον ΠΑΟΚ στους τελικούς και εύχομαι ο Ολυμπιακός να χάσει ξανά. Κακώς έφυγαν οι Χιμένες, Σεπέδα γιατί είναι πολύ καλοί παίκτες. Στόχος μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Δεν θα σταματήσω μετά το Ρίο. Θα συνεχίσω να παίζω και δεν έχω ομάδα ως τώρα".

Ο Χιμένες τα είπε με τον Λι

Στον αγώνα που ακολούθησε οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν 3-1 και με την Κούβα αγωνίσθηκαν ως βασικοί, ο πασαδόρος Κάλβο του ΠΑΟΚ, ο κεντρικός Οσάριο του Ολυμπιακού, καθώς και οι δυο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ Χιμένες , Σεπέδα που ήταν και αρχηγός.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ