1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2016 13:57

Το λαχείο του Παναθηναϊκού

Του Στέφανου Λεμονίδη - Αβάνα

Η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα και ίσως και του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ο 18χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού Μελγκαρέχο. Αντικαθιστούσε σε κάθε σετ τον Χιμένες και μάλιστα έπαιξε  με ωριμότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δεν δείλιασε στην  υποδοχή, παρότι τον σημάδευαν οι Αμερικανοί, δεν έκανε λάθη στην επίθεση . Δεν ήταν εντυπωσιακός όσο ο Χιμένες, ήταν όμως  περισσότερο ουσιαστικός.

Στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Λιγκ που θα ακολουθήσουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πιστεύουμε ότι θα πάρει θέση βασικού, αφού τώρα είναι τρίτος ακραίος. Δεύτερος και μάλλον ο καλύτερος είναι ο Ουριάρτε τον οποίο διεκδικεί ο ΠΑΟΚ, αλλά επειδή είχε υπογράψει σε ιταλική ομάδα και έπαιξε σε τούρκικη κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι έκανε την καλύτερη και η φτηνότερη επιλογή, χάρη στο μάτι του Ανδρεόπουλου, που ξεχώρισε τον νεαρό στα φιλικά παιχνίδια με το Μεξικό. Και το ευτύχημα για το "τριφύλλι" είναι ότι συμφώνησε με τον νεαρό πριν από το Παγκόσμιο Λιγκ, όπου προβλέπουμε ότι θα διαπρέψει και θα εκτινάξει το κασέ του. Ο έτερος ξένος του Παναθηναϊκού Άλμπο ήταν αναπληρωματικός του αρχηγού της Εθνικής Κούβας και πρώην διαγώνιου του ΠΑΟΚ Σεπέδα.

Έπαιζε όταν ο Σάντσες έκανε διπλή αλλαγή πασαδόρου-διαγώνιου και όταν η υποδοχή ήταν ακριβείας έπαιζε γρήγορα. Εκεί θα είναι και το κλειδί του Παναθηναϊκού, η υποδοχή που πρέπει να κρατήσουν οι Μελγκαρέιο, Τσίροβιτς, Δαρίδης. Αν είναι καλοί, οι "πράσινοι" μπορούν να φτάσουν ως τον τελικό του πρωταθλήματος.

Οι δυο ξένοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να κάνουν εκτενείς δηλώσεις, γιατί την ημέρα του πρώτου αγώνα δεν είχε κλείσει οριστικά η μεταγραφή τους. Αρκέστηκαν να πουν "είναι τιμή μας που θα είμαστε οι πρώτοι Κουβανοί στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα κάνουμε τα πάντα για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή".

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ