1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2016 20:48

Παράταση αγωνίας ή πρόκριση στη Σύρο

Για 7η φορά μέσα στη σεζόν ο Φοίνικας Σύρου και ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα βρεθούν αντίπαλοι στο φιλέ. Δύο 24ωρα μετά το 3-0 του Φοίνικα επί του ΑΟΠΚ με 3-0 στον τρίτο ημιτελικό και το προβάδισμα με 2-1 στις νίκες, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του σε αγώνα που ίσως κρίνει και την πρόκροση (4ος ημιτελικός, 13/4, 20.30, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Novasports-4).
Ο Φοίνικας μετράει δύο σερί νίκες επί της Κηφισιάς με 3-2 στο Ζηρίνειο και 3-0 στο Δημήτρης Βικέλας και έφερε «τούμπα» το πλεονέκτημα πρόκρισης. Η ομάδα του Ντούσκο Νίκολιτς με νίκη θα προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικούς πλέι οφ, διαφορετικά τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα 18 Απριλίου.

Στο νησί επικρατεί ενθουσιασμός για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνει ο Φοίνικας στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, ενώ σημαντικό ρόλο έχει παίξει το «φρεσκάρισμα» με την είσοδο δύο έμπειρων αθλητών όπως ο Ανδρέας Ανδρεάδης αλλά και ο Ηλίας Λάππας που πήραν σημαντικούς ρόλους και αποφόρτισαν τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του Κάντι Κάλντγουελ αντίστοιχα.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς σχεδιάζει τη μεγάλη αντεπίθεση του ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων και να έχει μία ακόμα ευκαιρία για πρόκριση στο Ζηρίνειο. Ο Κώστας Αρσενιάδης έχει πάρει απόφαση πως μέχρι το τέλος θα πορευτεί συντροφιά με τα προβλήματα και πιθανότατα την απουσία του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ