1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2016 20:06

Γενέθλια με πρόκριση ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Με τον τέταρτο ημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συνεχίζεται η συγκλονιστική σειρά των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-1 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί στην ισοφάριση και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Ρέντη (4ος ημιτελικός, 13/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης, Novasports-1ΗD).
O ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα (12/4) τα 90α γενέθλια του και ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον σύλλογο. Ο δικέφαλος μετά τις δύο νίκες στο Ρέντη έχει δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να αξιοποιήσει την έδρα του ώστε να κάνει το 3-1 στις νίκες και να πάει στους τελικούς, διαφορετικά θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει τις μπαταρίες του αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό και ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως και οι παίκτες του πιστεύουν πως είναι ικανοί για την ισοφάριση ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο αγώνα στο Ρέντη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ