1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2016 15:27

«Σιχαίνομαι να συμμετέχω σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα»

Με ηλεκτρονική επιστολή της, η έμπειρη πασαδόρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Κωνσταντίνα Νικολαΐδη διαμαρτύρεται για το «σάπιο και διερφαρμένο σύστημα» της Α2 γυναικών επισημαίνοντας δύο γεγονότα.
Το πρώτο έχει να κάνει την ετεροχρονισμένη και χωρίς προειδοίηση τιμωρία της και το δεύτερο με τα  τραγελαφικά που συνέβησαν την τελευταία αγωνιστιστική του 2ου υποομίλου του Α ομίλου.

«Καλησπέρα σας,
με το παρών e-mail θα ήθελα να σας αναφέρω δύο απεχθή γεγονότα που έλαβαν χώρα φέτος κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στον 2ο υποόμιλο του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών. Πιθανότατα τα γνωρίζετε, αλλά νιώθω χρέος μου, ως αθλήτρια του βόλεϊ τα τελευταία 20 χρόνια, να σας τα αναφέρω. Όπως νιώθω και δικαίωμά μου να παίζω το άθλημα που αγαπώ με καθαρούς και ίσους όρους.
Η ομάδα του Α.Ο. Θριάμβου στην οποία έπαιξα φέτος υποβιβάζεται. Για έναν βαθμό. Βασικά, ούτε καν για έναν… για κάποιους πόντους σετ.
Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος συνέβησαν δύο πράγματα (τουλάχιστον για τόσα είμαι γνώστης...) τα οποία θα ήθελα να τα γνωρίζετε και να τα «ζυγίσετε».
Ελπίζω να τα λάβετε υπόψιν, γιατί ο αθλητισμός δεν προάγει μόνο την υγεία του σώματος, αλλά και του νου.

- Την Παρασκευή στις 4 Μαρτίου η ομάδα μου (Α.Ο.Θρίαμβος) ενημερώθηκε τυχαία από την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ότι είχα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική από τον αθλητικό δικαστή (είχε γραφεί στο φύλλο αγώνος ότι πρόσβαλλα την διαιτήτρια του αγώνα μας με την ομάδα των Ιώνων στις 19 Δεκεμβρίου!)
Εγώ αναρωτιέμαι όπως και η ομάδα μου, πρώτον, γιατί δεν κλήθηκα ποτέ σε απολογία και δεύτερον, γιατί η μοναδική ενημέρωση ήταν αυτή στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ (πάλι καλά που την είδαμε!) η οποία αναρτήθηκε 2 μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα μας με την ομάδα του Α.Ο.Ακρίτα; Γιατί η ποινή εφόσον για τους οποιουσδήποτε λόγους άργησε να ανακοινωθεί, δεν ίσχυε για τον επόμενο αγώνα μας με την ομάδα του Μεσσηνιακού (η οποία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας), αλλά ανακοινώθηκε η εφαρμογή της απόφασης τόσο απότομα χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα μου να προπονηθεί με την δεύτερη πασσαδόρο και με άλλο σχήμα;

- Φέτος όπως θα είδατε επικρατούσε πανικός στον όμιλό μας για το ποιες ομάδες θα πέσουν κατηγορία. Έτυχε τα τελευταία παιχνίδια να γίνουν ανάμεσα στις 4 ομάδες που κινδύνευαν Α.Ο.Θρίαμβος-Α.Σ.Ιωνικός και Α.Σ.Π.Ίωνες-Γ.Σ.Χαλανδρίου. Με απόφασή σας έπρεπε οι αγώνες να πραγματοποιηθούν ίδια ώρα (στις 18.00). Την ώρα που τελειώναμε τον αγώνα μας με τον Ιωνικό (με καθαρή νίκη, παίρνοντας τους 3 βαθμούς που χρειαζόμασταν για την παραμονή μας στην κατηγορία), οι Ίωνες με το Χαλάνδρι είχαν μόλις τελειώσει το πρώτο σετ κι αυτό γιατί, απ’ ότι ενημερώθηκα, ο αγώνας τους αντί για 18.00 ξεκίνησε 19.30! Πάλι απ’ ότι ενημερώθηκα, ενώ η ομάδα των Ιώνων προηγείτο 2-1 στα σετ και 17-7 στο τέταρτο σετ, ο προπονητής της, έβγαλε την βασική του ομάδα έξω, με αποτέλεσμα τελικά να χάσει. Σημειώνω εδώ ότι οι δύο αυτές ομάδες χρειαζόντουσαν ένα αποτέλεσμα 3-2 (δηλαδή δυο βαθμούς και έναν αντίστοιχα) για να παραμείνουν κι οι δυο τους στην κατηγορία και να πέσουμε εμείς και ο Ιωνικός ανεξαρτήτου αποτελέσματος μας.

Τα παραπάνω θέματα σας τα γνωστοποιώ, ή αν ήδη τα γνωρίζετε σας τα επισημαίνω, γιατί…
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΩΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΙΔΡΩΝΩ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Με ελπίδα,
η αθλήτρια Κωνσταντίνα Νικολαΐδη»

8 σχόλια

  • Comment Link κα Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 18:21 posted by κα

    το σχολιο, κρινοντας απ ολα τα αθληματα, φωτογραφιζει τους βαζελους..

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 07:43 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Αγαπητέ Objective, αυτό το τελευταίο σχόλιο, το βαθυστόχαστο για τους βάζελους τι το ήθελες? Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι, και κρίνοντας και από άλλα αθλήματα, το σχόλιό σου φωτογραφίζει τους οπαδούς κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας. Α, και το ψευδώνυμό σου, καμία σχέση...

  • Comment Link objective Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 13:09 posted by objective

    Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν ήταν στημένο?

    Μόνο βάζελος θα το αρνιόταν αυτό, άτομο δηλαδή που έχει μάθει να κερδίζει μόνο με δόλια μέσα και που αρέσκεται να έχει την εύνοια του συστήματος.

  • Comment Link skamnia Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 08:50 posted by skamnia

    Κωνσταντινα δεν πρεπει να εχεις επιλεκτικη μνημη γιατι αυτο που αναφερεις
    για την καθυστερηση σου εχει συμβει και περυσι αλλα τοτε σε βολευε. Αλλωστε η καθυστερηση εγινε γιατι πριν υπηρχε παιχνιδι βολλευ μηπως φταιει η εοπε
    και η αλλη ομαδα (αμαζονες) για αυτοΛιγη σοβαροτητα.οσο για το θεμα με τις μικρες
    που επαιξαν αλλαγη στο 4ο σετ τι να κανουμε μικρες ειναι να μην παιξουν. Και στον αγωνα Θριαμβος-Ιωνες στον πρωτο γυρο
    που χασατε και κλαιγατε μικρη σας κερδισε τι να κανουμε να την τιμωρησουτμε που η μανα της την εκανε αργα.Καλο Πασχα και καλη επανοδο στην Α2

  • Comment Link Volleyball Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 07:03 posted by Volleyball

    Αν υπαρχει ομοσπονδια αμεση τιμωρια των ομαδων που διακωμοδησαν το αθλημα μας κ επαιξαν υπουλα με τον ιδρωτα κ την προσπαθεια των αλλων ομαδων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ