1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2016 11:41

H κορυφαία διεθνής διοργάνωση Βόλεϊ Νέων της Άνοιξης επιστρέφει!

Στο Λουτράκι θα βρεθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες Κορασίδων & Παγκορασίδων με αφορμή το Loutraki Easter Volleyball Cup 2016, που έχει γίνει πλέον θεσμός της Άνοιξης για τους λάτρεις του αθλήματος!


Στο τουρνουά, που διεξάγεται από 4 έως 6 Μαΐου και διοργανώνεται από το SPORTCAMP, το μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό και προπονητικό κέντρο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοργάνωση προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε κάθε συμμετέχουσα ομάδα καθώς συνδυάζει υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά και έναν ιδανικό προορισμό για αθλοτουρισμό, ολοκληρωμένες τουριστικές υποδομές και δυνατότητα επιλογής τουριστικού πακέτου.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του SPORTCAMPαποτελεί εγγύηση για μία ακόμη άψογη διοργάνωση που θα επιτρέψει στις ομάδες να διαγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας αθλητικών προετοιμασιών και αθλητικής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: πλήρη διατροφή self service menu, 24ωρη ιατρική κάλυψη, επίσημη διαιτησία, τουλάχιστον 4 αγώνες για κάθε ομάδα και ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του SPORTCAMP.

Στο τουρνουά έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλη την Ελλάδα, όπως η Νήαρ Ηστ, οι Αμαζόνες, ο Γ.Σ. Νίκαιας Λάρισας, το Περιστέρι και η Νέα Πέραμος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, κάντε κλικ εδώ,
ή επικοινωνήστε απευθείας με το Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο SPORTCAMP.
τηλ. Επικοινωνίας: 27440 23999, 66860
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: www.facebook.com/volleyballevents.sportcamp/





Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις Loutraki Volleyball Cups

 

12345

 

1223   1234

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ