1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2013 22:23

Με Παπασταθόπουλο στη Βόλεϊ Λιγκ η Παναχαϊκή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπασταθόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την θέση του μάνατζερ της ομάδας.
 
Ο πρώην διαιτητής, αποτέλεσε από το 1979-1993 παίκτη και αρχηγό της ΕΑΠ, με ένα μικρό διάλλειμα την διετία 1982-84, όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιά.
 
Από το 1985 έγινε διαιτητής, με πάνω από 1000 παιχνίδια στην καριέρα του σε Εθνικές Κατηγορίες, ενώ το διάστημα 2003-2007, σφύριξε στην Α1’.  Από το 1998 έγινε διαιτητής και στο «Beach Volley», στο οποίο το 2000 έγινε διεθνής, με συμμετοχή σε 40 τουρνουά και 3 τελικούς Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
 
Φέτος αποφάσισε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του και να ενσωματωθεί στην οικογένεια της Παναχαϊκής, που κάνει την δική της προσπάθεια στην Α1’ Εθνική.
 
«Είμαι καρμικά συνδεδεμένος με τον Νίκο Ρουμελιώτη, γιατί στο τελευταίο μου παιχνίδι ως αθλητής της ΕΑΠ, του έδωσα την φανέλα με το νούμερο 1 και τον άφησαν στα 15 του χρόνια να συνεχίσει. Τώρα έμελλε να ξανασυναντηθούμε στο τελείωμα της καριέρας μου ως διαιτητής, από ένα άλλο μετερίζι.
 
Ήταν μια καλή πρόκληση, να βοηθήσω και εγώ με τις όποιες γνώσεις μου την Οικογένεια Ρουμελιώτη, για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1’. Θα αναλάβω το κομμάτι της οργάνωσης, δηλαδή ότι αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι, για να απεγκλωβιστεί επιτέλους και ο κόουτς (σ.σ. Αγγελόπουλος).
 
Το εγχείρημα είναι δύσκολο, σε πολύ δύσκολες εποχές, με περιορισμένο το οικονομικό κομμάτι, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο προς όφελος των αθλητών…
Η πρώτη μου αρμοδιότητα είναι να ασχοληθώ με το γήπεδο και πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε να φιλοξενήσει υπό καλύτερους όρους τα παιχνίδια της νέας χρονιάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Παπασταθόπουλου.
Διαβάστηκε 1227 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ