1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2017 13:40

Ρουμελιώτης: «Δεν θέλω να σταματήσω το βόλεϊ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο ηγέτης της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης παρά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της χρονιάς, οδήγησε τους πατρινούς στην παραμονή στην κατηγορία, παίζοντας σαν... έφηβος στα τελευταία παιχνίδια της Παναχαϊκής.
Ο έμπειρος διαγώνιος μετά το τέλος του αγώνα ανακουφισμένος από το άγχος, μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τη φετινή δύσκολη σεζόν.

“Eίμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μας στην κατηγορία αλλά και λυπημένος παράλληλα για την χρονιά που είχαμε γιατί αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς κατέληξε όπως και για τα δύσκολα που έρχονται καθως οι παίκτες είναι απλήρωτοι για περίπου 4 μήνες και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε από αύριο θα πρέπει να τους τακτοποιήσουμε για να φύγουν. Στα του αγώνα, είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και αξίζουν πολύ συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς για την απίστευτη ατμόσφαιρα. Τι να πρωτοπώ; Για τους νεαρούς παίκτες που έγιναν βασικοί και έδωσαν πάρα πολλά ; Για τον Παπαδόπουλο που σε μια βραδιά πήρε μια ομάδα στις πλάτες του; Ότι και να πω πραγματικά θα είναι λίγο και όλοι μας θέλαμε πάρα πολύ να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για το αν ήταν η τελευταία του χρονιά η θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο;

Κοιτάξτε δεν θέλω να σταματήσω το βολει αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Θα δούμε όμως τι θα γίνει και αν θα παίξω είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερο βιολί στην ομάδα. Θα πρέπει να δούμε τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, θα κάνουμε και επαφή με τους πατρινούς επιχειρηματίες και θα μιλήσουμε αναλυτικότερα».
Διαβάστηκε 2493 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 04:46 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Θα μιλήσεις με τους πατρινούς Επιχειρηματίες Νίκο; Τι θα πεις;
    Βάλτε τα λεφτά σας ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να διοικώ και να έχω στην ιδιοκτησία την ομάδα ή θα την πουλήσεις σε κάποιον;
    Διαισθάνομαι ότι με κάποιον έχεις συμφωνήσει. Να πάρει την ομάδα, δηλ. την κατηγορία, με την δέσμευση να αποπληρώσει τα χρέη που έχεις αφήσει και το πολύ να κάνει και κάποιο καλό Συμβόλαιο για σένα.
    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ όμως δεν θα λέγεσαι. Θα αλλάξουμε και το όνομα. Μην ενδώσεις ακόμη στον Μπογονικολό και τον Γιώργο και στην πρόταση που σου έκαναν. Δεν ξέρεις μπορεί να βρεθούν και άλλα κοροϊδία και να αυξήσεις τις απαιτήσεις σου.

  • Comment Link Coach Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 16:05 posted by Coach

    Για το καλό του αθλήματος μακάρι να συνεχίσεις .Αποτελεις αγωνιστική όαση για το άθλημά μας και παράδειγμα για τους νεότερους.Με απλά λόγια "παιχταράς"!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ