1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2014 17:22

Λυκούδης: «Να βγάλουμε τον Φοίνικα από τον ρυθμό του»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Παναχαϊκή έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, αλλά ο τεχνικό της ομάδας, Γιώργος Λυκούδης περιγράφει πώς θα αυξήσει της πιθανότητές της.
«Ο Φοίνικας είναι δυνατή ομάδα, που μπορεί να μην έχει ως δυνατό στοιχείο την υποδοχή, αλλά με την συγκεκριμένη υποδοχή που βγάζει μπορεί και ανταπεξέρχεται σε δύσκολες επιθέσεις. Εμείς δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού. Οσο περισσότερο διάστημα τον αναγκάσουμε να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν, τόσο θα αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αντίθετα το δυνατό σημείο του Φοίνικα είναι δυναμική στο σέρβις και στην επίθεση. Εχει παίκτες στην άκρη, τους Ντιάσκοφ, Γιάνουσεκ και Λάππα, αλλά και τον διαγώνιο τον Ζατς που είναι πολύ δυνατοί και με επιθετικές αρετές. Εμείς δεν φτάνει να τους πιέσουμε μόνο από το σέρβις, θα πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά στο μπλοκ και να γίνουμε αποτελεσματικοί».
Διαβάστηκε 202 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ