1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2014 11:15

«Επιστροφή» Πελεκούδα στην Πάτρα: «Ευχάριστο και δυσάρεστο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο διεθνής Πατρινός κεντρικός του Φοίνικα Παναγιώτης Πελεκούδας ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την Παναχαϊκή, στην οποία αγωνίστηκε για μια 5ετία και από εκεί έκανε το άλμα για το επαγγελματικό βόλεϊ. Την Δευτέρα θα έρθει στην Πάτρα για πρώτη φορά ως αντίπαλος της σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για την ομάδα του τον Φοίνικα, αλλά και για τους «κοκκινόμαυρους».

Οταν του ζητήθησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» να σχολιάσει τα συναισθήματα του για αυτή την επιστροφή του στην Πάτρα τόνισε με νόημα: «Θα είναι ευχάριστο για δυσάρεστο μαζί για εμένα. Από τη μία θα χαρώ να παίξω στο γήπεδο που ανδρώθηκα στο χώρο του βόλεϊ βλέποντας την ομάδα της πόλης μου να είναι στην Α1 Εθνική. Ομως από την άλλη θα είμαι στο αντίπαλο στρατόπεδο και σαν επαγγελματίας θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Φοίνικα να πάρει τη νίκη».


-Το σχόλιο σου για το παιχνίδι σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο;


«Θα είναι δύσκολο για εμάς. Η Παναχαϊκή ενισχύθηκε αρκετά στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Το ότι στην Πάτρα νίκησε τον Ολυμπιακό, αυτό το γεγονός από μόνο του σημαίνει πολλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι φανταστική, δίνει φτερά στους παίκτες της και επηρεάζει τον αντίπαλο. Εμείς αν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά της βαθμολογίας αυτά τα παιχνίδια είμαστε υποχρεωμένοι να τα κερδίζουμε. Αυτός θα είναι και ο στόχος μας στην Πάτρα, η νίκη και εάν είναι δυνατόν χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Από την πλευρά της η Παναχαϊκή θεωρώ ότι θα πρέπει να διεκδικήσει κυρίως βαθμούς από παιχνίδια με ομάδες του δικού της επιπέδου».


-Η Παναχαϊκή μπορεί να παραμείνει;


«Πιστεύω ότι μπορεί. Εχει δυνατό ρόστερ και παίκτες με εμπειρία που στα δύσκολα ξέρουν τι να κάνουν. Νομίζω ότι σε σχέση με άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, η Παναχαϊκή μπορεί πιο εύκολα να φτάσει σε αυτή το στόχο».


-Mε τον Φοίνικα που βρίσκεστε;


«Είναι αλήθεια ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια στο πιο ακατάλληλο χρονικά σημείο και μείναμε εκτός από δύο στόχους. Το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Ψυχολογικά δεν ήταν ότι και το καλύτερο, αλλά έχουμε πεισμώσει. Πλέον τα δώσουμε όλα για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα».

 

Πηγή: pelop.gr

Διαβάστηκε 605 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link vlk Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 13:18 posted by vlk

    Εσεις οι δυο στη φωτογραφια,κατι οφειλετε στην υπεροχη διοικηση μας,και στους φιλαθλους της ομαδος μας.....Οχι τετραδα και...αηδιες.Τουλαχιστον τελικο.Δυστηχως προπονητης και παιχτες,βρεθηκατε ντεφορμε,στα δυσκολα.Κριμα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ