1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2024 21:53

Μονόδρομος η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ, να τελειώσει τη σειρά ο Παναθηναϊκός (21/3, 17:00, ΕΡΤ-3)

Στο στάδιο PAOK Sports Arena θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στον 4ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών που είναι και η 6η συνολικά αναμέτρηση των δύο ομάδων την εφετινή σεζόν (PAOK Sports Arena, 4ος ημιτελικός πλέι οφ, 21/3, 17:00, ΕΡΤ-3, H.D., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπακοσμάς).

Τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη του στο Μετς με 3-1 σετ που ήταν και η πρώτη επί του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην έδρα του τους «πράσινους».

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο έχει με το μέρος του την καλή ψυχολογία από τον προηγούμενο αγώνα και φυσικά τον κόσμο του που αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία. Για τον ΠΑΟΚ η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό και από εκεί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι σχολίασε για τον τέταρτο ημιτελικό με τους «πράσινους»:

«Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, συνεχίζεται. Πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, σε μία έδρα στην οποία ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος. Το πιο σημαντικό είναι να επαναλάβουμε το προηγούμενο παιχνίδι μας.

Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι αρκετό, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τον αντίπαλο, για το γεγονός πως θα αντιδράσει στο δικό μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας, και πιστεύω ότι με την βοήθεια τους θα έχουμε μία καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, και να κοιτάξουμε την επόμενη επιτυχία όλοι μαζί».

Ο Ρώσος κεντρικός του ΠΑΟΚ Αλεξέι Σαμοϊλένκο που ήταν από τους κορυφαίους στον τρίτο ημιτελικό δήλωσε: «Έρχεται ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, στο οποίο θα παλέψουμε ως το τέλος. Θα τα δώσουμε όλα με πίστη στη νίκη, η οποία θα κρίνει την πρόκριση σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα.

Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, και να μας στηρίξει σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, Τον θέλουμε στο πλευρό μας, διότι είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα διατηρεί ακόμα προβάδισμα στις νίκες με 2-1 και έχει μία ακόμα ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να περάσει με πλεονέκτημα έδρας στον τελικό.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε: «Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα με 2-1 που μας δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς ωστόσο χρειαζόμαστε μια νίκη για να τα καταφέρουμε. Ήρθε μια ήττα μετά από καιρό για εμάς και παρότι ήρθε σε ένα ματς που δεν έκρινε τίτλο , δεν έχουμε περιθώρια για κάτι αντίστοιχο. Το ματς της Πέμπτης είναι κομβικό και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς του μεγαλύτερου μας στόχου».

Volley League - Play Off - 4ος αγώνας

(Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες)

Πέμπτη 21 Μαρτίου 202

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (EΡΤ-3 H.D.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 1-2)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπακοσμάς, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 20.30 (Live Streaming ESAP T.V. Υou Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (νίκες: 1-2)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης, Επόπτες: Κατσιάρας, Καπότης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ