1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2014 23:00

Καλντέιρα στην Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός ανακοινώνει Ντιάτσκοφ

Στην Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο Καλντέιρα, που ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία. 
Αυτή η εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για να επισημοποιήσει την συμφωνία του με τον Αντρέι Ντιάτσκοφ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν κλείσει τον Ουκρανό και περίμεναν τον Βραζιλιάνο να αποφασίσει πού θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Ο Καλντέιρα βρήκε... δουλειά στην Μπεσίκτες και ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει τον προγραμματισμό του.

15 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 20:03 posted by pamvo fan

    Και καλα θα κανείς να σταματήσεις τον διάλογο γιατι εισαι βαμμένος οπαδός και όχι φίλαθλος του βολλευ.
    Έγραψε ο γλαρος την ωμή αλήθεια,και την πραγματικότητα και εσυ αρχίσεις τις ειρωνίες περί γλεντιων ,γατάκια Ξυδιά κ.λ.π.

    Λοιπόν φίλε κε Καλλίρη Διαβάσες ΟΛΑ τα προηγούμενα σχόλια του χωριά τη,σου φαίνεται υγιής φίλαθλος του τμήματος βολλευ του ολυμπιακού ,η οι απαντήσεις μοιάζουν με βαμμένους και αμετανόητους οπαδούς;

  • Comment Link Χωριατης Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 17:38 posted by Χωριατης

    pamvo fan,εκτειθεσαι κ σταματαω τον διαλογο μαζι σου...ειμαι ενασ απο τουσ πολλουσ που πληρωσα 10 ευρω για να μπω στο γηπεδο σου!!!αν ετσι σου τα παρουσιαζουν,βρες στην ομαδα σου ποιος τρωει τα λεφτα!γιατι μαθαινω οτι κονοματε οταν ερχετε ο ολυμπιακος!

  • Comment Link pamvo - fan Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 13:56 posted by pamvo - fan

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΩΡΙΑΤΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ,ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο "ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ", ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ VOLLEY LEAGUE ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ.(ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΝΟΒΑ ΠΟΥ ΟΙ SPEAKERS ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ).
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ,ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΙΣΩς ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ .

    ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ - ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
    ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΠΡΟΦΑΝΩς ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΗΜΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ .

  • Comment Link ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 09:39 posted by ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

    Φιλε Χωριατη...Καλο θα ηταν να χαμηλωσουν οι τονοι γιατι δεν βγαζει πουθενα αυτη η αντιπαραθεση..Ειμαι και εγω φιλαθλος του Ολυμπιακου περα απο τη στηριξη που δινω στην ομαδα του Παμβοχαικου λογω εντοπιοτητας..Πρεπει να παραδεχτεις οτι δυστυχως ο κοσμος του Ολυμπιακου αφησε την ομαδα ειδικα φετος μονη της..Ακομα και στα ευρωπαικα ματς παλι παιζανε μεταξυ συγγενων και φιλων..Το χωριο μου οπως λες στηριζει και αγαπαει το βολλευ..Και φυσικα γνωριζει να φιλοξενει τις αντιπαλες ομαδες με το σεβασμο που τους αρμοζει..Και αυτο εχει αναγνωριστει απο ολους..Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα χωρια τετοια οπως ειρωνικα το αναφερεις..Ομαδες οπως ο Φοινικας,η Λαμια ,ο Εθνικος Αλεξανδρουπολης απεδειξαν σε ολους οτι ο κοσμος τους αγαπαει το βολλευ και το στηριζει..Γνωριζω πολλα παιδια απο την Αθηνα που ειναι Ολυμπιακοι και μαλιστα μεσα απο τη διοικηση του Ολυμπιακου..Μπορεις να ρωτησεις λοιπον τι γνωμη εχουν για το Βραχατι,το κοσμο του και τον Παμβοχαικο..Να εισαι σιγουρος οτι κακια κουβεντα δεν θα ακουσεις..

  • Comment Link Χωριατης Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 08:08 posted by Χωριατης

    Ξυπνήσανε και τα χωριά και μιλάνε για βόλλευ,και σηκώνουν κεφάλι στον Ολυμπιακο...Ποιος νομίζεις οτι είναι ο Παμβοχαικός που θα έρθουν στο ρέντη να σε δούνε???
    Τον κόσμο μου τον βλέπεις στο χωριό σου όταν παίζουμε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ