1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2014 20:50

Η Αλίκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Αλίκης Κωνσταντινίδου.
 Η έμπειρη κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας  1+1 έτους και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Αναλυτικά η δήλωση της Αλίκης Κωνσταντινίδου: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανήκω και εγώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν το όνειρο μου και πραγματοποιήθηκε. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέλος της κορυφαίας ομάδας. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και το αγόρι μου για την στήριξη. Η μεταγραφή αυτή είναι δικαίωση για μένα».

95 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 13:30 posted by tisr21

    παο29 για να δουμε τον μεσσι πασαδορο σου εαν και κατι μου λεει οτι κανα σαπακι θα παρετε και θα παλευετε με την 3ι θεση με την σαντορινη

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 10:42 posted by pao29

    thavmastis ποσο γελοιο γινεται ενα αποτυχημενο και θρασυδειλο ον που θεωρει τον ευατο του προσωπο.Αν μια ομαδα στηριζοταν σε μια παικτρια θα σταματουσε να λειτουργει με την αποχωρηση της.Η δυναμικη ομως φαινεται τωρα γιατι ερχεται η πασα-μεσι και μια διαγωνιος -κεραυνος .Το νταμπλ ειναι θεμα χρονου.

  • Comment Link thavmastis Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 08:52 posted by thavmastis

    Pao29 χαιρομαι πραγματικα που μου εκανες την τιμη να βγης απο το καβουκι σου,κερδιζοντας αυτο που απεδειξες οτι αξιζεις, βασει των γραφομενων σου.Απλα η διαφορα μας ειναι οτι δεν θα παρασυρθω απο τον οχετο σου, διοτι θα με αναγκασης να σου δωρισω και δευτερη τρομπα,φοβουμενος οτι θα γινης ανεξελεκτος και θα τρομπαρεις πλεον απο συνηθεια.....καραφλε, γραφικε, που μολις στριμωχτηκες σταματησες για λιγο την τρομπα και αρχισες τις υβρεις.Καλα κρασια με την Ανθη....πρασινοι καρπαζοεισπρακτορες.

  • Comment Link ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 12:27 posted by ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    παει και η ανθη βασιλαντ. στο ιταλια...αντε να δουμε πια νεα ταλεντα θα μεινουν στο ελληνικο πρωταθλημα...3-4 που ειχαν μεινει τις προλαβε ολυμπιακος και σαντορινη,,,,,και οι αλλες ομαδες ας ψαχνουν στο εξωτερικο να δεινουν τα 20-30 χιλιαρικακια για να κανουν ανταγωνιστικες ομαδες....καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 10:47 posted by pao29

    thavmastis τελικα οι πυξ-λαξ δεν σε φερνουν στα ισα σου.Εσυ θες αλλα πραγματα γιατι κουβαλας ενοχικα αποθημενα και ανειπωτα κομπλεξ.Κυριε γελοιε αυτο σαν απαντηση εχεις να πεις;καθισμενος αναμεσα στα κοπρανα σου και πνιγμενος στη δυσωδη αλλα ευχαριστη μυρωδια τους αναβλυζεις ολη την μποχα τπου υπονομου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ