1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2014 12:14

Ανακοινώνει Ανδρεόπουλο και ξεκινά η... ανηφόρα

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να κλείνει το κεφάλαιο του προπονητή. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα γίνει η οριστική συνάντηση με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει στις συζητήσεις και αναμένεται να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να γίνει και η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Από τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ τη σεζόν 2013-14 μόνο ο Γιάννης Μαδούρας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Ανδρεόπουλος θα πρέπει να βάλει όλη του την τέχνη για να βρει τις κατάλληλες λύσεις με μπάτζετ που δεν θα ξεπερνάει στην καλύτερη περίπτωση τις 180.000 ευρώ, αφού ο δεύτερος στόχος της διοίκησης Μιχαλαριά είναι να τακτοποιηθούν ανοίγματα από το παρελθόν έτσι ώστε να μην υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις που θα μπλοκάρουν την πορεία της ομάδας και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα ώστε να βρει λύση και το ζήτημα του Στάθη Ντονά, καθώς ισχύει ακόμα η απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών που ισχύει από τις αρχές Ιανουαρίου.

Πηγή: Εφημερίδα Goalnews

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ