1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-05-2014 22:44

Δρίκος:«Κι εδώ καλά τα πήγαμε...»

Το European League κοιτάζει πλέον ο Σωτήρης Δρίκος, μετά τον αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος τόνισε πως η ομάδα τα πήγε καλά, όμως οι αντίπαλοι υπερείχαν.
«Το παιχνίδι κρίθηκε στα δύο πρώτα σετ. Είδαμε ότι οι Σλοβάκοι υπερείχαν και σε δύναμη και σωματικά. Είχαμε μια λογική να πιέσουμε λίγο παραπάνω στο σέρβις μας, αλλά δυστυχώς χάσαμε κάποια σέρβις στις περιστροφές. Υπήρχαν και σέρβις που ήταν προβληματικοί οι Σλοβάκοι κι αυτό ήταν καθοριστικό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο παιχνίδι. Δεν είναι πολύ εύκολο για τους αθλητές να ελέγξουν τη σκέψη τους την ώρα που παίζουν. Πιστεύουν στον εαυτό τους, άλλες φορές βγαίνει κι άλλες όχι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βγήκε, και παρόλο που κρατήσαμε πολύ υψηλά τα επίπεδα της αλλαγής, παίζαμε με 70%, δυστυχώς επιτρέψαμε και στους Σλοβάκους να παίξουν με το ίδιο ποσοστό. Ήταν η αδυναμία μας στα δύο πρώτα σετ να πιέσουμε σε μπλοκ και άμυνα». 
Ο Σωτήρης Δρίκος συνέχισε λέγοντας για την συνεχόμενη απουσία της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Θα ήταν καλύτερα να συμμετείχε. Το ζήτημα είναι να δούμε τι δυνατότητες υπήρχαν. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι οι ομάδες που προκρίθηκαν, δικαίως προκρίθηκαν. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αλλά ήθελε και πολλή τύχη, και μεγαλύτερη συγκέντρωση, και καλύτερη απόδοση. 
Όσο για το European League που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα είπε: «Το European League είναι μία διοργάνωση διαφορετικού επιπέδου. Χρησιμοποιείται περισσότερο για να δώσει ευκαιρίες και να ανέβει το επίπεδο. Στόχος μας δεν είναι μόνο η εμπειρίες. Είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε νίκες. Βέβαια κι εδώ καλά τα πήγαμε». 

8 σχόλια

  • Comment Link Fun-tu-FunElladas Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 16:05 posted by Fun-tu-FunElladas

    ναι ρε μεγάλε να κάτσει στην ευρώπη για ψωμολυσάει μια ζωή για να μη βγεί ενας παπάρας στο volleynews και γράψει ότι το κάνει για τα λεφτά!Μάλλον δεν εχεις καταλάβει τι θα πει επαγγελματικός αθλητισμός.Αυτοί η αθλητές ότι βγάλουν θα το βγάλουν τώρα στα 40 τους απο αυτά θα ζούν

  • Comment Link Fun_Elladas Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 11:25 posted by Fun_Elladas

    Ξέρουνε όλοι ότι ο Τζούριτς δεν δεχεται να παίξει σε άλλη θέση εκτός από διαγώνιος. Αυτό σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε προπονητής ήθελε να τον βάλει κεντρικό απλά δεν θα έπαιζε. Αν ήθελε πάντως να παίξει volley θα καθότανε στην Ευρώπη και δεν θα την έκανε για πρωταθλήματα της πλάκας μόνο για τα λεφτά. Στην Ελλάδα πάντως το πρόβλημα είναι οι κεντρικοί. Απλώς δεν υπάρχουν πιά ύψη όπως ο Τσακιρόπουλος και ο Χατζηαντωνίου και ο καλύτερος είναι ο Πετρέας που και αυτός δεν είναι για πολύ ψηλά. Μιά λύση είναι αυτή του Τζουμάκα κεντρικού που ίσως θα έπρεπε να ψαχτεί από τους όποιους προπονητές.

  • Comment Link rossonero Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 09:56 posted by rossonero

    είναι απλά τραγικές αυτές οι δηλώσεις!!!!Αν το πρόβλημα ήταν το ύψος , υπήρχαν ακραίοι πιο ψηλοί απο κοκκινάκη/πρωτοψάλτη στον πάγκο που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Η επιλογή το Αρμενάκη ως κεντρικός είναι τρελή έμπνευση!!!Δηλαδή είναι καλύτερος και πιο έμπειρος στον ρόλο του κεντρικού απο Πετρέα(παίζει χρόνια στην Γαλλία)κ απόλους τους υπόλοιπους που στο κάτω κάτω είναι ο ρόλος τους κ που σίγουρα διαβάζουν λίγο καλύτερα την φάση απο κάποιον που δεν την έχει πάιξει σχεδόν ποτέ (το έκανε σε κάποιες περιστροφές στην νίκαια μιας κ έπρεπε να χωρέσει μαζι με τον Αγκαμεζ)?? Ο τζουριτς , όσο κ αν θέλει να παίξει διαγώνιος προς το παρόν δεν μπορεί!!! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο διαγώνιος που θα σηκώσει μεγάλο μέρος της επίθεσης ή θα σταματήσει τον απέναντι ακραίο.Ως κεντρικός θα ήταν σίγουρα απ τους καλύτερους του κόσμου αλλά σαν διαγώνιος είναι μέτριος(κ στην ομάδα του δεν κάνει την διαφορά). Θα μπορούσε να ανακατέψει την τράπουλα κ να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, πιο ορθολογικά που να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με τα γεγόμενα του!!! Οπως κ να έχει , για άλλη μια φορά χάθηκε η πρόκριση με σχετικά αδύναμες ομάδες , κ πάλι φταίει ο ανάδρομος ερμής...

  • Comment Link ΓΑΝΔΗ Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 08:42 posted by ΓΑΝΔΗ

    TZOYΡΙΤΣ ο καλυτερος διαγωνιος στον κοσμο ?????? χαχαχαχαχ γελανε και οι πετρες...σαν κεντρικος το παιδι δεν παιζεται αλλα σαν διαγωνιος δεν κανει.

  • Comment Link adrianos Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 20:29 posted by adrianos

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΕΟΠΕ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ,ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΊΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ...?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ