1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-03-2018 02:06

Γκολίτσης: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε για το τέλος της κανονικής περιόδου και την κατάληψη της 6ης θέσης από την ομάδα του

«Είμαστε στην πρώτη εξάδα κάποια στιγμή ήμασταν και στην τετράδα. Η Σύρος και ο Ηρακλής έδειξαν πιο σταθερή απόδοση και έπαιξαν καλύτερα στον Β΄γύρο και μπήκαν αυτοί στη τετράδα. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πετύχαμε το πρώτο στόχο που ήταν να μπούμε στα πλέι οφ και να αποφύγουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που είναι οι πιο δυνατές ομάδες. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας να ετοιμαστούν όλοι οι αθλητές γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι τα σημαντικά έτσι ώστε να διακδικήσουμε τη πρόκριση μας στα ημιτελικά που λογικά εκεί θα είναι ο ΠΑΟΚ».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας Διαμαντής Θωμάς είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με τον β΄γύρο αρκετά πιο δύσκολο, αργήσαμε να βρούμε τη χημεία, αλλά ελπίζω να έρθει στη σωστή χρονική στιγμή που είναι τα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε μια ακόμη καλύτερη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο, αλλά και η 6η θέση είναι μια τεράστια επιτυχία για εμάς».

Διαβάστηκε 352 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ