1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2018 23:10

Πεντράο: «Αφιερωμένο στους γονείς μου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο 24χρονος Πεντράο ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και χαρακτηρίζει την Χαλκίδα «μαγικό μέρος» που έχει πολλά κοινά με την πατρίδα του. Αφιέρωσε την ατομική του διάκριση στους γονείς του. 

«Είναι πολύ ευχάριστο νέο. Εβλεπα τις διακρίσεις των MVP αλλά δεν πίστευα πως θα μπορούσα να πάρω και εγώ έναν τέτοιο τίτλο. Είναι τιμή για μένα και την καριέρα μου. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στη μητέρα μου και στον πατέρα μου. Μου αρέσει πολύ η Χαλκίδα. Είναι ένα μαγικό μέρος, πολύ όμορφο καθαρό με χαμογελαστούς ανρθώπους. Είναι πολύ σημαντικό που βοήθησα με την απόδοση μου την ομάδα μου να σφραγίσει με αυτη την νίκη, την συμμετοχή της στα πλέιφ οφ. Από εδώ και πέρα η ομάδα μου θα παίξει πολύ καλύτερα για να πετύχει το στόχο της διότι δεν θα έχουμε τη μεγάλη πίεση των προηγούμενων αγώνων. Εχουμε καλή ομάδα και υπάρχει καλό κλίμα. Εχω άριστη συνεργασία και με τον συμπατριώτη μου πασαδόρο Γκελίνσκι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και πολύ ανταγωνιστικό».

Διαβάστηκε 450 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ