1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2015 12:26

Nέα εποχή στην ΑΕΚ με Μιχαλόπουλο, Μπουτσουρή, Κίτσου

Νέα εποχή ξεκινάει για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Μετά την εφετινή καταστροφική πορεία που η ομάδα ουσιαστικά διαλύθηκε και υποβιβάστηκε στην Α2 γίνεται νέα προσπάθεια για να ορθοποδήσει και να διατηρηθεί τουλάχιστον στην Α2.

Τα ηνία του τμήματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ο οποίος ήταν αρωγός στην προηγούμενη προσπάθεια της ΑΕΚ όταν επέστρεψε στην Volleyleague πριν από τρία χρόνια. Προπονητής ανέλαβε ο Νίκος Μπουτσουρής ο οποίος μετά την Αργυρούπολη και τα Χανιά θα επιχειρήσει να φέρει και την ΑΕΚ στα μπαράζ ανόδου. Τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει η Πόλα Κίτσου η οποία θα τρέξει οργανωτικά το τμήμα. Οι επιλογές των προσώπων είναι ιδανικές και αναμένεται να βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέου προφίλ εμπιστοσύνης στο τμήμα για να επιστρέψουν καλοί και έμπειροι αθλητές.

Το τμήμα δόθηκε στον Μιχαλόπουλο από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου ο οποίος δεσμεύτηκε πως σταδιακά θα αποπληρώσει τα χρέη του παρελθόντως ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ με τις κατάλληλες συνθήκες να επιστρέψει στην επαγγελματική κατηγορία.

«Μαζί με τον Μπουτσουρή και την Κίτσου ξεκινάμε μια προσπάθεια για να οικοδομήσουμε πάλι την ΑΕΚ. Ξέρουμε πως το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά με τη βοήθεια του προέδρου της Ερασιτεχνικής και του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Δεν λέμε μεγάλα λόγια, δεν κάνουμε προβλέψεις. Αυτό που θέλουμε είναι να χτιστεί από την αρχή το τμήμα χωρίς τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν», είπε ο Μιχαλόπουλος.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Μιχαλόπουλος (δεξιά) με την Πόλα Κίτσου και τον Νίκο Μπουτσουρή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ