1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2015 01:29

Δρίκος: «Συνέπεια στη στήριξη των παιδιών»

Στην εμπειρία της Κίνας και τις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας απέδωσε ο Σωτήρης Δρίκος την ήττα της Εθνικής, ωστόσο δήλωσε για μια ακόμη φορά σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδας.
«Αυτό που λέγαμε από την αρχή ότι η Κίνα έχει παίξει 15 World League φάνηκε σήμερα. Κάποιοι παίκτες όπως ο πασαδόρος κι ο διαγώνιος είχαν την ψυχραιμία και την ηρεμία να μας βάλουν προβλήματα τα οποία κάποιες φορές τα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι με απόλυτη επιτυχία», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Η αποτελεσματικότητα της Κίνας στην επίθεση στα τρία πρώτα σετ εκεί που κρίθηκε και το παιχνίδι ήταν πολύ υψηλή. Εμείς έπρεπε να κάνουμε ένα σχέδιο για να πιέσουμε σε συγκεκριμένες περιστροφές με το σερβίς μας και να κάνουμε κάποια σερί και να διατηρήσουμε σε υψηλό ποσοστό την αλλαγή μας κάτι που κάναμε με 61%. Στο πρώτο σετ μας βγήκε το σχέδιο, στο δεύτερο όχι ενώ στο τρίτο κάναμε την ανατροπή αλλά δεν βρήκαμε τον πόντο που θα έκανε την διαφορά. Εκεί μέτρησε η εμπειρία των αντιπάλων, η δική μας ατυχία σε ένα οριακό ματς ποιντ».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα; «Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά έχει να κάνει με την νοοτροπία, την επαγγελματικότητα, τον ψυχισμό και την αυτοπεποίθηση των αθλητών, ώστε οι νεαροί αθλητές που έχουμε να βελτιωθούν κι αυτή τη βελτίωση να την φέρουν στην ομάδα.
Είχαμε πει από την αρχή για τα οφέλη της συμμετοχής στο Λιγκ, Δεν θέλω να κομίζω γλαύκα στην Αθήνα, αλλά είχαμε πει ότι με μια νέα φουρνιά παιδιών μετά από δέκα χρόνια απουσίας θέλαμε να τα σαρώσουμε όλα. Δεν ήταν εύκολο, αφού παίζουν και οι άλλοι κι αυτό φάνηκε σήμερα αφού η Κίνα ήταν μια ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση. Φάνηκε αυτή η μικρή διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί σε μια χρονιά. Αλλά από δω και πέρα πρέπει να δώσουμε το βάρος στην συνέχεια και την συνέπεια της υποστήριξης αυτών των παιδιών και νομίζω ότι τα αποτελέσματα και η ευχαρίστηση για τον κόσμο θα έρθει σίγουρα»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ