1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2015 11:54

Καβαθά: «Κάτι χρωστάω στην ΑΕΚ»

H Άννα Καβαθά επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στη Σαντορίνη και έχει βάλει ψηλά τον πήχη της φετινής παρουσίας της στην Ένωση.
«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η εξέλιξη αυτή με χαροποίησε γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Πέρυσι έφυγα για προσωπικούς λόγους και παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν για να φύγω, ήταν στο πλευρό μου χωρίς να μου βάλουν κανένα εμπόδιο. Ένιωθα λοιπόν ότι κάτι χρωστούσα στην ομάδα και χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα».

«Πιο ώριμη για να βοηθήσω»

«Η ΑΕΚ έχει ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, είναι δίπλα της και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να την κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο. Βεβαίως είναι ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός πως οι στόχοι έχουν ανεβεί και τη νέα χρονιά η ομάδα θα κάνει και πάλι πρωταθλητισμό, διεκδικώντας τίτλους. Αυτό θέλω κι εγώ. Να βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους γιατί αυτό αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της. Για μένα αυτή η χρονιά ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία γιατί δεν είχα φύγει ποτέ από την Αθήνα. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στη Σαντορίνη και νιώθω ότι είμαι πιο ώριμη για να προσφέρω ότι μου ζητηθεί», ήταν το σχόλιο της.

«Θεωρώ πως είναι καλό να δημιουργείται κάτι από την αρχή και πόσο μάλλον όταν υπάρχει διάθεση για να ανεβεί το επίπεδο. Το επίπεδο στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει πέσει και υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την πρώτη ομάδα με την έκτη για να μην αναφερθώ με την τελευταία. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και την καθοδήγηση του προπονητή μας θα καταφέρουμε να δεθούμε γρήγορα και να δείξουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

«Μου έχει λείψει ο κόσμος»

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει ο κόσμος της ΑΕΚ και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο. Ανυπομονώ για να αγωνιστώ και πάλι και να ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές. Χαίρομαι που φεύγοντας από την ομάδα άφησα μόνο φίλους τους οποίους και θα βρω ξανά. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι σίγουρη πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά σεζόν» σχολίασε η αθλήτρια.

Πηγή: Ώρα των Σπορ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ