1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2015 11:07

Παραίτηση Παλιόπορτα και αλλαγή σελίδας στον Φοίνικα Σύρου

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δημήτρης Παλιόπορτας από το Φοίνικα Σύρου και πλέον το πειρατικό γυρίζει σελίδα με τη βοήθεια και τον ενεργό ρόλο του Δήμου Ερμούπολης και τη στήριξη της Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου.

 


Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα την 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου Αντώνη Ρούσσου, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης την παραίτηση του Προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα απο την διοικούσα επιτροπή ΤΑΑ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του ,για προσωπικούς λόγους , και σύμφωνα με το καταστατικό του καλεί

τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28.6.2015 και ώρα 11:00 στο φουαγιέ του  Κολυμβητηρίου Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης:

α.Απολογισμός δράσης απερχόμενου  ΤΑΑ

β. Οικονομικός απολογισμός ΤΑΑ

γ. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής  ΤΑΑ

δ. Εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής ΤΑΑ για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο με τα αυτά θέματα ημερησίας διάταξης και ώρα 19:00.


Σε επόμενο δελτίο Τύπου, ο Φοίνικας Αναφέρει
“Γύρισμα νέας σελίδας για το «Πειρατικό» την αγαπημένη ομάδα βόλεϊ της Σύρου, σηματοδοτεί η απόφαση του Προέδρου και σπουδαίας προσωπικότητας για την ιστορία του Συλλόγου, Δημήτρη Παλιόπορτα, να παραδώσει τη σκυτάλη του Τ.Α.Α. σε νέα ηγεσία ,ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα με διαφορετικό ρόλο.

Τα δεδομένα αυτά σηματοδοτούν την εγκαθίδρυση νέου μοντέλου λειτουργίας του συλλόγου που, σε πολλά σημεία, εφαρμόστηκε και φέτος, το οποίο μοντέλο επαφίεται στην ουσιαστική πλέον συμμετοχή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, των παραγωγικών τάξεων του νησιού υπό το συντονισμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και στην αποδεδειγμένη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και στη συμμετοχή κάθε συμπολίτη μας που αγαπάει την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα εκφράζει την ικανοποίησή του καθώς οι πρώτες ενδείξεις και τα μηνύματα συλλογικών φορέων και φίλων της Σύρου αποπνέουν αισιοδοξία, δίνοντας αμέριστη στήριξη σε αυτή την νέα εποχή που εγκαινιάζεται για την ομάδα που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης σε όλους τους Συριανούς με την υπόσχεση να διεκδικήσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.

14 σχόλια

  • Comment Link Syros mprosta Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 11:48 posted by Syros mprosta

    Αγαπητή Μητέρα, δεν τον συμπεριλαμβάνω για αυτό και το αναφέρω.

  • Comment Link Μητερα... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 15:49 posted by Μητερα...

    Φιλε μου Syros mprosta οταν μιλαμε για ηθος συμπεριλαμβανουμε και τον προπονητη των νεανιδων-κορασιδων-παγκορασιδων ? για να καταλαβω δηλαδη και εγω η αμοιρη ?

  • Comment Link Syros mprosta Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 11:10 posted by Syros mprosta

    Τουλάχιστον με τον κ. Κυριακόπουλο θα βελτιωθεί και λίγο η εικονα που δείχνουμε στις μικρές ηλικίες. Γιατί από ήθος είμαστε λίγο πίσω...

  • Comment Link Περατικός Ν. Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 08:24 posted by Περατικός Ν.

    Τον εχω δει και σαν παίχτη παλαιότερα τον κ.Κυριακόπουλο...πραγματικα πολυ καλος παιχτης, τρομερο εκρηκτικο αλμα και πολυ δυνατο χτυπημα !!!!!!! Δεν εχει την εμπειρία και το ονομα του Χατζηαντωνιου αλλα μια χαρα ειναι για την ομαδα μας !!!

  • Comment Link Φοινικαρα ολε Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 17:09 posted by Φοινικαρα ολε

    Προσθέστε από φέτος στο προπονητικο team του Α.Ο.Φοίνικα και τον παλιο προπονητη του Νεωρίου τον κ.Πέτρο Κυριακόπουλο. Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας οικογένεια κ.Πέτρο.Μαζί θα κανουμε μεγαλα πράγματα...μεγαλη μεταγραφη !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ