1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-11-2015 15:34

Παραίτηση Φουντεδάκη στην Ηλιούπολη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός διευθυντής της Ηλιούπολης, Μιχάλης Φουντεδάκης μετά την διαρροή της επιστολής που έστειλε στον πρόεδρο του ΑΟ Μαρκοπούλου, Πάρη Ευαγγελίου, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει το Δ.Σ. της ομάδας.
Η δήλωση:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και κατ’ επέκταση στην ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης, δηλώνω υπεύθυνα ότι αναγνωρίζω το επικοινωνιακό μου σφάλμα με την ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου χωρίς πρωτίστως (όπως αρμόζει) να έχω επικοινωνήσει με την ομάδα της Ηλιούπολης ώστε να παρθεί μία απόφαση από κοινού. 

Ζητώ δημόσια συγνώμη τόσο από την ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου που με το σφάλμα μου φάνηκε αφερέγγυα όσο και από την ομάδα της Ηλιούπολης που την ενέπλεξα σε μία διαδικασία εν αγνοία της, καθώς λειτούργησα παρορμητικά και αυθαίρετα δίχως να γνωρίζω τα ακριβή γεγονότα και με επιστολή που έστειλα από τον προσωπικό μου λογαριασμό. 

Για τον λόγο αυτό, θεωρώ σωστό να παραιτηθώ των καθηκόντων μου τόσο από την 3μελή επιτροπή εκπροσώπησης σωματείων στην ΕΡΤ όσο και από τον Σύλλογο της Ηλιούπολης προκειμένου να μην πάρει έκταση ένα θέμα στο οποίο αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ και κανείς άλλος.

Φυσικά, θα ήθελα να επισημάνω το ΜΕΓΑ λάθος μου, ώστε να εμπλέξω στην αναφορά μου μέσω email ως ιδιοκτήτη συλλόγου τον κο Λυκογιάννη καθώς και την προπονήτρια ως συνιδιοκτήτρια γεγονός που δεν αληθεύει στο ελάχιστο. 

Επίσης, ζητώ ξανά δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που επέφερε στην ομάδα της Ηλιούπολης όσον αφορά τη σχέση της με ΕΡΤ-ΕΟΠΕ καθώς επίσης και για τον κλονισμό των καλών σχέσεων που είχαν τα δύο σωματεία τόσα χρόνια».


3 σχόλια

  • Comment Link Volleyclubset Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 01:15 posted by Volleyclubset

    Για όνομα του θεού δηλαδή!!!η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω .....!!!όταν ένα σωματείο φτάνει σε αυτό το σημείο καταλαβαίνει ο καθένας ότι το μπέρδεμα κρύβει και αλήθειες και η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.παράγοντες άσχετοι απο βολλευ σε πολλά σωματεία επιδιώκουν εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών,προπονητές που δεν ελέγχονται ...και πολλά άλλα.Χαμός στον χαμό.Εδω η νοοτροπία για παραίτηση παράγοντα ανσλαμβάνοντας την ευθύνη δεν υπάρχει;;

  • Comment Link Makis45 Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 12:33 posted by Makis45

    Παραιτήθηκε ή τον Παραίτησαν;;;

  • Comment Link georgesilva Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 11:26 posted by georgesilva

    Ειπες την αληθεια που ολοι ξερουμε αλλα κανεις δε τη λεει και γι αυτό ..... απολυθηκες-παραιτηθηκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ