1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2015 01:20

Κάποιος λέει ψέματα...

Την ώρα που η Ηλιούπολη διαχωρίζει τη θέση της από την ανακοίνωση του Μαρκόπουλου, ο σύλλογος των Μεσογείων δίνει στη δημοσιότητα την απαντητική επιστολή που πήρε από την Ηλιούπολη, όταν έστειλε και στα 11 σωματεία της Α1 γυναικών, την ανακοίνωση. Η ουσία είναι ότι στην πρώτη ... ψιχάλα, τα 12 σωματεία της Α1 γυναικών δεν εμφανίσθηκαν ενωμένα και το καθένα πήρε διαφορετική θέση, ανάλογα με τα συλλογικά και όχι τα κοινά συμφέροντα τους. Διαβάστε:
Καλημέρα αγαπητέ φίλε Πάρη . Είμαι ο Μάϊκ Φουντεδάκης.

Εμείς όλοι από την Ηλιούπολη ο κύριος Λυκογιάννης ( πρόεδρος & ιδιοκτήτης ) εγώ ( Γενικός  Διευθυντής ) και η Δήμητρα Λυκογιάννη ( προπονήτρια & συν ιδιοκτήτρια )

συμφωνούμε απόλυτα και συνυπογράφουμε το κείμενο της διαμαρτυρίας, καθώς επίσης προτείνω να κινηθούμε νομικά απέναντι στην ΕΡΤ και ειδικά στο κύριο Ταγματάρχη

για όλη τους την στάση και για την « υπερχρέωση » της παραγωγής γιατί έμαθα ότι το κόστος είναι συνολικά για 2 ½ ώρες 1.800 ευρώ

και να ενημερώσουμε την ΕΟΠΕ ότι θα κινηθούμε νομικά απέναντί της για την «υπερχρέωση » της παραγωγής .

Φυσικά θα πρέπει να πιέσουμε και άλλες οδούς να πάμε στο Ταγματάρχη σαν επιτροπή για να δούμε τελικά που θα καταλήξουμε και τι θα κάνουμε.



Σε ευχαριστώ

3 σχόλια

  • Comment Link Orestis Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 08:02 posted by Orestis

    Γιατί κύριοι προλαλήσαντες, πρώτη φορά ακούτε για ιδιοκτήτες και συνοδιοκτήτες??
    Μαγαζάρες και μάλιστα γωνιακές για πολλούς, προπονητές και μη, είναι. Είναι πολλά τα λεφτά Ανώνυμε2. Και όλα στο όνομα της ανάπτυξης, που τελικά την πληρώνουν οι γονείς.....

  • Comment Link Aνώνυμος2 Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 12:17 posted by Aνώνυμος2

    Τι είναι τα αθλητικά σωματεία, ανώνυμες εταιρίες? Έχουν μετοχές? Μπορεί προπονητής να είναι ιδιοκτήτης συλλόγου και να το δηλώνει τόσο απροκάλυπτα? Μπορεί με τον αθλητικό νόμο προπονητής να έχει συγγενική σχέση α΄ βαθμού με μέλος του ΔΣ του συλλόγου?

    Μήπως τελικά μαγαζάκι/τσιφλίκι είναι?

  • Comment Link Ανωνυμία Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 05:07 posted by Ανωνυμία

    Συν ιδιοκτήτρια;;;έχουν τα σωματεία ιδιοκτήτες;;;;τι άλλο θα ακούσουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ