1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2023 23:24

Με στόχο το πρώτο τρίποντο ο Πήγασος κοντράρεται στην Πολίχνη με τον δυνατό Μίλωνα

Στην Πολίχνη ο Πήγασος θα φιλοξενήσει τον Μίλωνα σε ένα από τα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη νίκη και ο Μίλων να συνεχίσει τις επιτυχίες μετά το 3-1 επί του ΠΑΟΚ. (Γυμναστήριο Αλεξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 4η αγωνιστική, 18/11, 18:00, Live Streaming ESAP TV You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης)

Ο Πήγασος μαζί με την Κηφισιά είναι οι δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν σκοράρει στον βαθμολογικό πίνακα. Ουσιαστικά για την ομάδα του Γιάννη Ορφανού είναι ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Volley League.

Ο  προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός δήλωσε: « Ένα παιχνίδι για εμάς πάρα πολύ σημαντικό, ένα παιχνίδι με μια ομάδα που στην τελευταία αγωνιστική έκανε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αντίθετα εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε και να έχουμε κάποια βαθμολογική συγκομιδή, έχουμε μείνει πίσω όσο αφορά το βαθμολογικό κομμάτι

. Επίσης έχουμε ξεχάσει πως είναι να παίζεις στην έδρα σου. Έχουμε δώσει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας κι άμα βάλουμε και το βαλκανικό είναι οκτώ παιχνίδια εκτός έδρας και μόλις ένα εντός οπότε αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αρχίζοντας να κυνηγάμε βαθμούς από την έδρα μας, αυτό μας λείπει και αυτό θα κυνηγήσουμε στο επερχόμενο παιχνίδι».  

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Μάκης Κανέλλος είπε: «Δεύτερο ματς εντός έδρας, ψάχνουμε βαθμούς, καιγόμαστε για βαθμούς. Βλέπουμε πως οι περισσότερες ομάδες που κυνηγάμε εμείς έχουν πάρει βαθμούς. Ξέρουμε ότι ο Μίλωνας είναι μια δυσκολη ομάδα, κάνει τρομερή πορεία και εντός Ελλάδας και στο εκτός αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι πάμε να τους κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή έδρα. Είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρυσι και πέρυσι κάναμε κάποιες πολύ καλές νίκες εδώ μέσα οπότε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς».

O Mίλωνας έχει 3 βαθμούς, προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αναζητά την δεύτερη νίκη του και την πρώτη εκτός έδρας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τα κεκτημένα της περσινής σεζόν (4η θέση) αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν αρκετοί βαθμοί και εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας είπε: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με την ίδια σοβαρότητα. Το ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ δε μας κάνει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Πρέπει να έχουμε συνέχεια. Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Πήγασος θέλει την πρώτη του νίκη και μάλιστα στην έδρα του. Έχει έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν από πίεση και διαχείριση.

Όλη η προσοχή μας και η ανάλυση μας είναι σε αυτό το ματς. Ο Πήγασος εφόσον του επιτρέψεις να έχει καλή υποδοχή η επίθεση του κινείται σε υψηλά επίπεδα και είναι πολύ αποτελεσματική. Είμαι καλά. Προπονηθήκαμε καλά και πάμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντίστοιχη των απαιτήσεων του αγώνα».

Στους 4 αγώνες που έγιναν τη σεζόν 2022-23 ο Μίλων έχει ισάριθμες νίκες επί του Πηγάσου.

Volley League - 4η αγωνιστική

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαθανασίου, Καλούδας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Κουτσούλας, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 20.15 (E.Ρ.Τ.-3 HD): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Βλαχούλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ