1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2023 23:04

Για την πρώτη νίκη η Κηφισιά υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό

Aπό το Ζηρίνειο και την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θα ανοίξει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League 2023-24. (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, 4η αγωνιστική, 18/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV You Tube, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Βελώνης).

Η Κηφισιά παρότι αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη νίκη - πρόκριση επί του Φοίνικα στη Σύρου στην προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη έχει αρχίσει και ρολάρει με το ρόστερ της σε πλήρη ισχύ και αισιοδοξεί να κάνει βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό ώστε να αποστπάσει βαθμό ή βαθμούς.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Είναι χαρά και τιμή να παίζουμε απέναντι σε τέτοιους αθλητές και μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα αποτελεί πρόκληση για την Κηφισιά. Όπως έχω πει και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό πλάνο μας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και το επίπεδο είναι διαφορετικό. Από αυτούς τους αγώνες μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Η ψυχολογία μας μετά τη νίκη στη Σύρο για το League Cup έχει ανέβει και σίγουρα μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Αντώνης Σπηλιώτης είπε: «Έχουμε μια σειρά παιχνιδιών η οποία είναι δύσκολη. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά εμείς όπως κάθε φορά θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η νίκη στη Σύρο μας έδωσε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Πλέον προπονούμαστε με πλήρες ρόστερ κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Μέσα στο Ζηρίνειο μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή, να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη και να παίξουμε με συγκέντρωση».

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζοντας το αήττητο του και την 4η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε 8 αγώνες θα δώσουν τον 5ο αγώνα τους καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και η νίκη επί του Άθλου με 3-1 σετ την περασμένη Τετάρτη για την 3η αγωνιστική.

O λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας δήλωσε: «Είναι, επίσης, ένας αγώνας που χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι μας, από την αρχή μέχρι το τέλος, να μην έχουμε το κενό διάστημα που εμφανίσαμε στον προηγούμενο αγώνα. Χρειάζεται να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε το αποτέλεσμα, ώστε να κοιτάξουμε ήρεμοι τη συνέχεια και τους επομένους αγώνες, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα».

Σε 37 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 29-8.

Volley League - 4η αγωνιστική

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαθανασίου, Καλούδας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Κουτσούλας, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 20.15 (E.Ρ.Τ.-3 HD): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Βλαχούλη

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ