1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2023 22:07

Μίλωνας και ΠΑΟΚ ψάχνουν για νέα αρχή στη Volley League

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και Π.Α.Ο.Κ. στο μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη και θα ανοίξει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24 (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, 3η αγωνιστική, 11/11/2023, 18:30, ΕΡΤ-Flix, Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης).

Ο Μίλων έχει μία ήττα από τον Παναθηναϊκό και έκανε και το ρεπό του, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει δύο ήττες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά έχει πάρει έναν βαθμό. Επομένως και οι δύο μονομάχοι θέλουν να κάνουν νέα αρχή στο πρωτάθλημα και να ανοίξουν λογαριασμό με την πρώτη τους νίκη και φόντο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο Μίλωνας δεν έχει νικήσει τον ΠΑΟΚ για τη Volley League συνεπώς αναζητά την πρώτη του νίκη επί του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του Μίλωνα ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Ψάρρα να δηλώνει αισιόδοξος για την πρώτη εφετινή νίκη στη Volley League: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Μετά τους δύο αγώνες στο CEV Cup και την πρόκριση μας στη φάση των «32» στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως παίζουμε με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα, με ισχυρό όνομα, καλούς παίκτες και οργάνωση. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένω να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες».

Για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει τρίτη σερί απαιτητική αναμέτρηση για την Volley League. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Το μεγάλο ζητούμενο είναι η κάλυψη εκ των έσω του κενού που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Τόμας Ρούσο. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι και το τεχνικό τιμ, αφού ανέλυσαν και παρουσίασαν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στους παίκτες τους, επισήμαναν τα όποια λάθη έγιναν, δουλεύοντας σκληρά ώστε αυτά να διορθωθούν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόνσκι είπε: «Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή ο Μίλωνας παίζει πολύ καλά στην έδρα του και είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε εκεί. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, η απουσία του Ρούσο, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σε 10 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες.

Volley League - 3η αγωνιστική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 18.30 (ΕΡΤ-Flix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Τσίτσικας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Μετς, 21.00 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Νικάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρηρής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κώτσιας, Ιωάννου, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 15.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Κατσιάρας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Α.Ο.Καλαμάτας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ