1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2023 20:10

Volley League Γυναικών (4η αγωνιστική): Πρώτη σύγκρουση αιωνίων στο κλειστό του Μετς

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με την οποία ανοίγει η αυλαία, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Οι πράσινες υποδέχονται τις ερυθρόλευκες στο πρώτο φετινό τους ραντεβού μετά την περσινή σειρά των τελικών, με τον αγώνα όμως να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών (λόγω της περσινής τιμωρίας στον Παναθηναϊκό).

Κι οι δύο προέρχονται από άνετες Ευρωπαϊκές νίκες που τους έφεραν μια ανάσα από τους 16 του Challenge Cup, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει το 3χ3 και τον ΠΑΟ να έχει γνωρίσει την πρώτη του ήττα το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Δε θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας αυτή τη φορά, ωστόσο θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να συνεχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα» δήλωσε η κεντρική του Παναθηναϊκού Ναταλία Μεταξά.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι είπε: «Πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Είναι η ώρα να δούμε πώς είναι το επίπεδο των δύο ομάδων και τι μπορούμε να βελτιώσουμε από τώρα, έως το τελευταίο μέρος της σεζόν. Σίγουρα, είναι αγώνας που πρέπει να παλέψουμε. Στο πρώτο φετινό ντέρμπι θα δούμε αντιμέτωπες δύο διαφορετικές ομάδες σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι».

Μία ώρα αργότερα (18:00) ο Άρης υποδέχεται τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil με τις δύο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ (2 νίκες-1 ήττα) αλλά τον ΑΟΜ δύο βαθμούς περισσότερους καθώς οι νίκες των κιτρινόμαυρων είναι στο τάι μπρέικ.

Την ίδια ώρα στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία κοντράρεται με τον ΑΟ Θήρα με τη γηπεδούχο να αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν και τις φιλοξενούμενες την τρίτη σερί νίκη τους.

Στις 18:30 στα Πεύκα οι Ακαδημίες Πρωταθλητών δίνουν δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι καθώς μετά τον Άρη υποδέχονται τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Προστέγιοβ για το Challenge Cup.

Στις 19:00 ο εντυπωσιακός Απολλώνιος μετά τα δύο συνεχόμενα τάι μπρέικ κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θέλει την πρώτη του νίκη κόντρα στη Θέτιδα Βούλας που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή της εκκίνηση.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής πέφτει στο «Α. Φώτσης» με τον Ηλυσιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Ηλυσιακός μετά τη νίκη της πρεμιέρας μετρά δύο σερί ήττες, ενώ η ΑΕΚ παραμένει αήττητη έχοντας επικρατήσει την περασμένη εβδομάδα στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού.

Volley League Γυναικών - 4η αγωνιστική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μούζουλας, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μαυράκης, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σκορδαρά, Στάικος, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μαυρίδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Δρούκα, Ψύχου, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Σ.Π. Θέτις
Διαιτητές: Βελώνης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Μουζακίτη, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Μάλφας, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τουκτούκας, Τσιλαλής, Γραμματεία: Μισιάκα.

*Ο αγώνας Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν απόφασης του Μ.Δ.Ο. / Ε.Ο.ΠΕ.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ