1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2024 00:03

Πω, πω, πω ένας τελικός Κυπέλλου!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Πω, πω, πω ένας τελικός Κυπέλλου βόλεϊ, που θα τον ζήλευαν και οι προηγμένες βολεϊκά χώρες, με σασπένς, αγωνία, σπουδαίο θέαμα και ένα κοινό καταπληκτικό, χωρίς χουλιγκάνους στις εξέδρες της Λάρισας. Και με άριστες διαιτησίες.

Κάθε λίγο άλλαζε η ομάδα που είχε προβάδισμα, άλλαζε ο πρωταγωνιστής, άλλαζαν τα συναισθήματα και η σταχτοπούτα Μίλωνας, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ένα όμορφο παραμύθι. Ο σεναριογράφος Ψάρρας έγραψε τα πάντα περίφημα πλην του επιλόγου, παρότι η ομάδα του προηγήθηκε 10-7 και άγγιξε το αστραφτερό κύπελλο.

Εκεί όμως ο Ολυμπιακός έβγαζε λαγούς από το καπέλο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ο Στερν έκανε το 11-10, ο Κουμεντάκης το 11-1, ο Τζούριτς με μπλοκ το 11-12 και όταν ο Ολυμπιακός παίρνει προβάδισμα δύσκολα να αντισταθεί οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον ο Μίλωνας που ξεπέρασε τον εαυτό του.

Οι λάθος θέσεις του Ολυμπιακού, ο Στερν και ο Τζούριτς τραβούσαν μια δεξιά και μια αριστερά τον Βαιόπουλο που μπήκε στη θέση του Ιντάγκο για μπλοκ. Τα μονά-ζυγά δεν έκατσαν και σωστά ο Γεροθόδωρος έδωσε λάθος θέσεις. Αν καθόταν και οι τρεις στην ίδια ευθεία δεν θα υπήρχε παράβαση, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Το 14-14 όμως δεν ήταν αρκετό, αφού ένα καρφί του Τζούριτς και ένα μπλοκ του Στερν έφεραν το 14-16.

Κρίμα για τον Γιορντάνοφ που έκανε ένα σπουδαίο διήμερο και μπορούσε να κλείσει την καριέρα του με ένα κύπελλο, για τον κορυφαίο πασαδόρο του πρωταθλήματος Χέερ, αλλά και τον αρχιτέκτονα Σάκη Ψάρρα. Κρίμα για όλα τα παιδιά.

Το άξιζε ομως ο Τζούριτς που τελείωσε με 20 πόντους και 7 μπλοκ,το πολυβόλο Στερν, ο μαέστρος Τράβιτσα και τα άλλα παιδιά.  Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με προσωπικότητα και  γι αυτό πήραν το τάι μπρέικ αν και έχαναν 10-7.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει με φόρα για την κατάκτηση του νταμπλ, είναι φαβορί παρά το μειονέκτημα έδρας, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να στηριχθεί σε Κασαμπαλή, Κάμερον, μετά τον τραυματισμό του Ιερεζουέλο.

Η ομάδα του Καστελάνι θα ξεκουραστεί μια εβδομάδα, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα χτυπηθούν για το ανούσιο Λιγκ Καπ και θα είναι έτοιμος για το μεγάλο τρόπαιο της χρονιάς.

Προμηνύονται πάντως μεγάλοι τελικοί γιατί όπου κι αν παίζουν οι ¨αιώνιοι¨ οι συγκινήσεις και οι εκπλήξεις  περισσεύουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ