1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2024 15:40

Δημητριάδη και Μιχάλεβιτς στον ΑΟ Θήρας (video)

Ο ΑΟ Θήρας έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του με την παραμονή της Στέλλας Χριστοδούλου, του Ματέο Φρέσκι και την απόκτηση νεαρών αθλητριών.

Ο ΑΟ Θήρας κατάφερε και πήρε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ την ταλαντούζα Αθηνά Δημητριάδη, που πριν από μερικά χρόνια η γερμανική ομοσπονδία απέκτησε τα δικαιώματα της για την Εθνική από το τότε πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Είναι πλέον 24 χρονών, έχει ύψος 1.95  και αγωνίσθηκε στην Μπερλίν και στην Σβέριν ενώ στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ  στο πανεπιστήμιο  της Φλόριδα και του Νέου Μεξικού. Θα παίξει ως ελληνίδα, όπως και η Κούμπουρα αφού έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας.

Σπουδαία μεταγραφή θεωρείται η 21 χρονη  Κροάτισα  Αντρέα Μιχάλεβιτς(1.82), αριστερόχειρα διαγώνιος  με θητεία στην Μλάντοστ.  Θεωρείται μεγάλο ταλέντο, είναι δεύτερη διαγώνια στην Κροατία, με συμμετοχές στο  VNL. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του ΑΟ Θήρας που ενισχύει φέτος το ρόστερ του με νεαρές ταλαντούχες παίκτριες.

Δείτε στο VIDEO την Μιχάλεβιτς (νούμερο 2)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ