1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2024 15:13

H Eυανθία Λάβδα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, πλην της αντικαταστάτριας της Μλείνκοβα που θα πάει στην Κίνα.

Στη θέση της Καράρο αποκτήθηκε η σαφώς καλύτερη Ισαμπέλα Ντ Ιούλιο, ενώ τη θέση της Τάνη που υπέγραψε στο Μαρκόπουλο αποκτήθηκε η Ευανθία Λάβδα που έπαιξε στον Απολλώνιο.

Ιταλίδα πασαδόρος με το νούμερο 7 στον Ολυμπιακό

Η πασαδόρος των νεοφώτιστων στη Volley League Γυναικών ήταν η κορυφαία στην σπουδαία νίκη με 3-2 σετ στην έδρα του περσινού πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Η Λάβδα εκτός των 6 πόντων που πέτυχε με 3/4 επιθέσεις και 3 μπλοκ οργάνωσε άψογα το παιχνίδι της ομάδα της στην επίθεση με 36% αποτελεσματικότητα, έχοντας να διαχειριστεί 18% άριστες υποδοχές.

Η Ευανθία Λάβδα γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 1997 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Από το 2021 αγωνίζεται στον Απολλώνιο, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους και ισάριθμα πρωταθλήματα στην Α2 Γυναικών και στην Pre League. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανναξιακό και Θέτιδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ