1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2016 19:47

Ο Τιάγκο Μάτσιελ νέος διαγώνιος της Κυζίκου

Ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Ματσιέλ είναι ο «εκλεκτός» του Γιάννη Λάιου για τη θέση του διαγωνίου. Μετά την αποχώρηση του επίσης Βραζιλιάνου Γκιγιέρμε Περέιρα από την Κύζικο Νέας Περάμου, οι νεοφώτιστοι βρισκόντουσαν σε αναζήτηση διαγωνίου και κατέληξαν στον Ματσιέλ.

Μάλιστα το δελτίο του εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό. 

Ο Τιάγκο Μάτσιελ έχει γεννηθεί 7 Μαΐου 1985 και έχει ύψος 1.97. Ο 31χρονος διαγώνιος έχει περάσει από πολλές ομάδες στην καριέρα του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάο Καετάνο το 2003 και έχει περάσει από αρκετές ομάδες της χώρας του όπως η Σάντο Άντρε, Καμπράλ και Μπέντο. Από την Λατινική Αμερική έχει αγωνιστεί μία χρονιά στην Αργεντινή (2014-2015), ενω έχει περάσει και από την Ευρώπη.

Η αρχή έγινε το 2008 όταν μετακόμισε στην Τουρκία και στην Μποζκούερτ Μπελεντίγιε και 2 χρόνια αργότερα πήγε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα. Εκεί έκατσε έναν χρόνο και μετά πήγε στην Γαλλία και την Νις για να επιστρέψει στην πατρίδα του μόλις ολοκληρώθηκε η σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ