1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2016 20:02

Ενισχυμένη η Κύζικος, αναζητά βαθμούς ο Εθνικός

Μετά το γυμναστήριο του Λουτρακίου και το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, ήρθε η σειρά του κλειστού των Αγίων Θεοδώρων να φιλοξενήσουν την Κύζικο Νέας Περάμου. Οι νεοφώτιστοι θα υποδεχθούν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την  για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (10/12, 20.00).
Η Κύζικος θα παρουσιαστεί και ενισχυμένη με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Tιάγκο Μάτσιελ. Μάλιστα το δελτίο του εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την ομάδα του Γιάννη Λάιου, η οποία ψάχνει βαθμούς για να διεκδικήσει είσοδο στην 8αδα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ετοιμάζεται να ταξιδέψει αεροπορικώς το βράδυ της Παρασκευής για Αθήνα και από εκεί για τους Αγίου Θεοδώρους. Ο Σάκης Μουστακίδης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του και θα βρεθεί αντίπαλος του Γιάννη Λάιου που τον είχε προπονητή στις χρυσές εποχές του Ολυμπιακού. Ο Εθνικός στοχεύει στην 4η νίκη στο πρωτάθλημα και στην δεύτερη εκτός έδρας μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Χαλκίδας. Θέλει τους 3 βαθμούς για να ξεκολλήσει από την 9η θέση της βαθμολογίας. 

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι για το πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ