1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2024 09:35

Τελικός για την 5η θέση μεταξύ Πηγάσου και Κηφισιάς (25/2, 18:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Με το ντέρμπι μεταξύ του Πηγάσου Πολίχνης και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς που θα κρίνει πολλά για την 5η θέση στην τελική κατάταξη συνεχίζεται την Κυριακή η 17η και προτελευταία αγωνιστική της Volley League (γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 17η αγωνιστική, 25/2, 18:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα τελικού καθώς όποια ομάδα νικήσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάληψη της 5ης θέσης αν και το φινάλε και για τους δύο θα είναι δύσκολο. Ο Πήγασος θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα και η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Άθλο που την 17η αγωνιστική έχει ρεπό. Υπό προϋποθέσεις και το σκορ θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο εφόσον οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν μετά την 18η αγωνιστική. Στον Α γύρο η Κηφισιά είχε νικήσει 3-0 με πόντους 75-57.



Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Μετά το τελευταίο ματς με την Ορεστιάδα πιστεύω ότι η ομάδα ανέκτησε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ψυχολογίας της, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στο ερχόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά μια πολύ δύσκολη ομάδα, μια ομάδα που και βαθμολογικά δείχνει ότι έχουμε τους ίδιους στόχους. Είναι καθαρά στο χέρι μας να βρεθούμε στη ζώνη των ομάδων που θα διεκδικήσουν την θέση της Ευρώπης».

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Συνεχίζουμε εντός έδρας με την Κηφισιά, μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα. Από τα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας δείχνει ότι έχει ξανά βρει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις έτσι ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σαν τελευταίο εντός έδρας αγώνα περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να μας βοηθήσουν και να μας ωθήσουν προς τη νίκη. Πάμε να παλέψουμε κάθε πόντο, κάθε σετ και σίγουρα να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι».



O προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Παίζουμε απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία έχει αρκετές αλλαγές στο δυναμικό της σε σχέση με τον Α΄ γύρο στο Ζηρίνειο. Ο Πήγασος σε κάθε αγώνα χρησιμοποιεί 9 παίκτες χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του.Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το τρίποντο. Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και συγκέντρωση στο πλάνο μας. Επίσης παίξει καθοριστικό ρόλο η ενέργεια και η διάθεση που θα βγάλουμε από τον πρώτο πόντο. Για εμάς είναι σημαντικό ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις αρκετά παιδιά και θα δούμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πως μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να μας δώσουν το κάτι παραπάνω».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Πήγασο, καθώς ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την 5η θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου. Πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και παίξουμε με συγκέντρωση θα πάρουμε τη νίκη. Όσον αφορά στον τραυματισμό μου, μέρα με τη μέρα αισθάνομαι καλύτερα και πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».
 

Volley League - 17η αγωνιστική

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 20.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 (25-16, 25-13, 25-19)

Γυμναστήριο Μετς, 21.30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-1 (25-19, 23-25, 26-24, 25-23)

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 17.00 (ERT-3 Η.D.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατσιάρας, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ρεπό ο Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ