1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2024 04:04

Καστελάνι - Τράβιτσα: «Είμαι απογοητευμένος, άξια νίκησε ο αντίπαλος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο καθώς προηγήθηκε 19-13 στο 4ο σετ κι αν ισοφάριζε θα είχε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο:

 

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Είμαι πολύ λυπημένος, κάναμε πολλά λάθη. Πολλά... Λάθη τεχνικά, λάθη στην προσέγγιση του ματς, για αυτό και είμαι απογοητευμένος πολύ. Είχαμε την ευκαιρία ακόμα και να παίξουμε πέμπτο σετ. Με έναν ή με δύο βαθμούς, θα ήμασταν πρώτοι. Είναι πολύ απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα». 


Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω, ο αντίπαλος άξιζε να κερδίσει. Μας πίεσαν πολύ από το σερβίς, δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να πάμε στο τάι μπρέικ. Θα σκεφτούμε αυτό το ματς, θα δούμε τι έφταιξε και κοιτάζουμε τη συνέχεια, βελτιώνοντας αυτά που πρέπει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ