1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2013 18:36

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης... μπήκε στο πανεπιστήμιο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τις σπουδές. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τα παιδιά του.
«Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τέλος δόθηκε χθες 29.8.2013 στην αγωνία χιλιάδων μαθητών με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας για την εκπαιδευτική περίοδο που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Για το τμήμα volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης η στιγμή αυτή έχει μια ξεχωριστή σημασία αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργηθεί μια πολύ ισχυρή παράδοση σύμφωνα με την οποία ένας μεγάλος αριθμός απόφοιτων οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και αθλητές και αθλήτριές του ΑΟΝ Αργυρούπολης, εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους.

Στατιστικά ο ΑΟΝ Αργυρούπολης και σε σχέση με άλλους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, διατηρεί το μεγαλύτερο αριθμό ενεργών αθλητών και αθλητριών που επιτυγχάνουν τους στόχους τους στην απαιτητική διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσων διατηρώντας ταυτόχρονα την αθλητική τους ιδιότητα !

Ειδικά φέτος ήταν η χρονιά που διερεύνθηκε σημαντικά ο αριθμός των επιτυγχόντων αθλητών και αθλητριών μας ο οποίος ξεπέρασε κάθε άλλο προηγούμενο

Ειλικρινά συγχαίρουμε τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης και τις οικογένειές τους για το μεγάλο και πολυεπίπεδο αγώνα τους ευχόμενοι ένα καλό ξεκίνημα στη νέα εκπαιδευτική τους προσπάθεια (ως φοιτητές και φοιτήτριες πλέον), όπως επίσης συγχαίρουμε τους αθλητές και αθλητές μας οι οποίοι θα αναζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Σε όλους αναγνωρίζουμε το πνεύμα του αγωνιστή που θέτει υψηλούς στόχους και εργάζεται συστηματικά για να τους επιτύχει κατακτώντας τη νοοτροπία και την κουλτούρα του νικητή στη ζωή.

Ειδικά για τη φετινή χρονιά θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές και αθλήτριές μας:

1.   ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΩΡΤΖΗ, Χημικών Μηχανικών – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
2.   ΜΑΡΙΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
3.   ΦΑΝΙΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΟΥ, Νομική Αθηνών.
4.   ΑΚΡΙΒΗ ΒΑΡΕΛΑ, Πολιτικών Μηχανικών – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
5.   ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ, Διεθνών και Ευρωπαικών Οικονομικών Σπουδών – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
6.   ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  – Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
7.   ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, Μηχανικών Βιοιατρικής Τεχνολογίας – ΤΕΙ.
8.   ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, Διατροφής & Διαιτολογίας – ΤΕΙ.
9.   ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ, Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού – ΤΕΙ.
10.  ΓΩΓΩ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,  Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ)  – Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
11.  ΧΡΙΣΤΙΛΙΑ ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ, Οικονομικής Επιστήμης – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές και αθλήτριες (παλαιότεροι και νεοεισελθόντες στην αθλητική οικογένεια του ΑΟΝ Αργυρούπολης) που παραλαμβάνουν αυτή τη σκυτάλη, θα ενταχθούν και θα διευρύνουν το επιστημονικό δυναμικό των παλαιότερων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου οι οποίοι εδώ και δεκαετίες αναγνωρίζονται ως καταξιωμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες του επιστημονικού δυναμικού  στα επαγγέλματα που δραστηριοποιούνται.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης για άλλη μια χρονιά συνέχισαν μια αξιοπρόσεκτη παράδοση που ελάχιστοι αθλητικοί σύλλογοι έχουν την τιμή και το προνόμιο να διατηρούν και διευρύνουν

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές στους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης και τις οικογένειές τους για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ραντεβού και του χρόνου τέτοια εποχή με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες»
Διαβάστηκε 2104 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ