1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-09-2013 17:44

Παρουσίαση φανέλας από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πρωτοπορεί ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, που ετοιμάζεται να παρουσιάσει της φανέλα του και τον χορηγό του, που ενισχύει την προσπάθεια της διοίκησης να έχει ανταγωνιστικά τμήματα.
«Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 στο πολύ ομορφο «στέκι» της περιοχής μας Poco a Poco (Μ. Γερουλάνου 75-77) θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγού Poco a Poco και της φανέλας της γυναικείας ομάδας Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Στο πολύ όμορφο Café Bar των χορηγών μας Άλκη και Χρήστου Παπαγεωργίου θα παρευρεθούν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, μέλη της Διοίκησης και πολλοί φιλοι του volley της Αργυρούπολης.

Αυτή τη χρονιά το μήνυμα που επιθυμούμε να ενισχύσουμε με την εκδήλωση αυτή είναι η ανάδειξη και ενδυνάμωση των σχέσεων του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης με την τοπική κοινωνία και η ενημέρωση του κοινού της ευρύτερης περιοχής για τις μεγάλες επιτυχίες και προοπτικές των ομάδων volley του συλλόγου για τις οποίες θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι καθώς επίσης και στο γεγεονός ότι όλοι μπορούν να γίνουν μέρος αυτης της όμορφης συλλογκής προσπάθειας που συντελείται τα τελευταία χρόνια.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν δημοσιογράφοι του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου στο χώρο του volley ενώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες που παρευρεθούν, θα διανεμηθεί DVD με την ιστορία του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης και με τις μεγάλες επιτυχίες που είχε το τμήμα volley του συλλόγου τη 2ετία 2011-2013.

Περιμένουμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης στην όμορφη αυτή βραδιά την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 για να γνωριστούμε καλύτερα και να ευχηθούμε μια καλή αγωνιστική περίοδο με Υγεία και Επιτυχίες ευχαριστώντας τους χορηγούς μας για τη φιλοξενία και την υποστήριξή τους στις προσπάθειες που κάνουμε να αναδείξουμε το volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης ακόμη περισσότερο στην οικογένεια του volley στην Ελλάδα».

Διαβάστηκε 806 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ