1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-05-2015 17:48

Εμμανουηλίδου αντί Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκινά δυνατά τη μεταγραφική σεζόν καθώς αποκτά για το κέντρο του την Μελίνα Εμμανουηλίδου. 
Η Ελληνίδα κεντρικός που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανναξιακού αναμένεται να αντικαταστήσει την Αλίκη Κωνσταντινίδου που αποχαιρετά το λιμάνι.

5 σχόλια

  • Comment Link αιωνια πιστος Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 10:16 posted by αιωνια πιστος

    φιλε το ιδιο γινεται και με το παναθηναικο αλλες χρονιες ακουγαν παναθηναικο και δεν ηθελαν να ερθουν με το κακο ονομα που ειχε διμιουργησει στη πιατσα, τετοια οργανωση στο ερασιτεχνη ειχα χρονια να δω

  • Comment Link geo Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 07:24 posted by geo

    τι κόλλημα έχετε φάει με το τι έλεγαν ο προπονητής και οι αθλήτριες μας στα αποδυτήρια της Κυψέλης..? Εντάξει δεν το χωνεύεις εύκολα που το σηκώσαμε στο σπίτι σας.. κατανοητό..
    Οι αθλητές/τριες και οι προπονητές όλων των τμημάτων στάζουν μέλι για την διοίκηση του ερασιτέχνη στις δηλώσεις τους γιατί πολύ απλά όλα δουλεύουν ρολόϊ στον σύλλογο, από κει και πέρα είναι θέμα των υπευθύνων να σχεδιάσουν τις ομάδες της επόμενης χρονιάς, τι σχέση έχουν οι δηλώσεις λοιπόν.. άσχετο το ένα με το άλλο..
    όπως κάθε χρόνο βιάζεσαι, και έχουν περάσει μόλις λίγες βδομάδες που έχουμε σηκώσει το τρίτο συνεχόμενο ντάμπλ..

  • Comment Link Θ7 Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 04:19 posted by Θ7

    Ολυμπιακος , Σαντορινη ,Παο ,Ναξος εχουν ....
    .μαζεψει οτι αξιολογο υπαρχει σε Ελληνιδες ,με δεδομενο οτι χρημα για καλες ξενες δεν παιζει αναρωτιεμαι τι ομαδες θα φτιαξουν Μαρκοπουλο,Αστερας και λοιπα ........γκρουπ.

  • Comment Link Vb Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 20:24 posted by Vb

    Pao29,ξερολα,για ρωτα και τους 3 αν θελανε να φυγουν!
    Μαλλον δεν διαβαζεις καλα τις ανακοινωσεις ...

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 17:43 posted by pao29

    λαμπρουση για δες τι δηλωνατε μεσα στα αποδυτηρια στη κυψελη οταν κερδισατε ...ολο σελφι και χαρα..μια ωραια ατμοσφαιρα..και τωρα ενας ενας φευγει...νικολακης,κοσμα,κωνσταντινιδου,και ποιος αλλος εχει σειρα...ο τελευταιος να κλεισει την πορτα..ολοες θελουν να ερθουν σε αυτη την ομαδα σταθμο..χαχαχχαχαχχα..ετοιμαστητε για μεγαλειωδη πορεια...να δω τι θα κανει τωρα η γητευτρια των φιδιων....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ