1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2015 19:54

Στον Παναθηναϊκό η Κουτουξίδου

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Α1 γυναικών, γι αυτό και τη νέα περίοδο θα έχει στη σύνθεση του τη διεθνή πασαδόρο Νικολέτα Κουτουξίδου.

Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος μετά τη θητεία της στην ΑΕΚ και το εξωτερικό, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.Η έμπειρη πασαδόρος ξεκίνησε την καριέρα από τον Παναθλητικό Συκεών πριν πάρει μεταγραφή για τον ΒΑΟ. Μετά από μία διετία απαρνήθηκε την Θεσσαλονίκη για χάρη της Αθήνας και του Πανελλήνιου.

Εκεί παρέμεινε οκτώ χρόνια όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο πριν μετακομίσει στη Γαλλία για την Λα Ροσέτ (2006-07). Η αμέσως επόμενη περίοδος θα την βρει στον Παναθηναϊκό όπου και θα αγωνιστεί για τρία χρόνια κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ.

Η επόμενη ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η ΑΕΚ, πριν αναχωρήσει για την Ιταλία (Ρότα και Παλαβόλο) και μετά στη Γαλλία και τη Νάντ.

Παράλληλα, η Νικολέτα Κουτουξίδου μετρά και 65 συμμετοχές στην εθνική ομάδα έχοντας διατελέσει και αρχηγός της. Η μεταγραφή της πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

 

18 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 19:37 posted by ναυαρχος

    κοσμα που μενει ελευθερη απο το γαυρο θα μας λυσει πολλα προβληματα στη υποδοχη εχει συνεργαστει και με το ρουσση στο μαρκοπουλο, θα μας λυσει το προβλημα μια και καλη

  • Comment Link mad Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 14:36 posted by mad

    ΠΑΟ 29 συμφωνω με την αποψη σου για το θεμα της υποδοχης.Θα ηθελα ομως να πης και καποια προταση που ισως βοηθαγε στη λυση του προβληματος.πχ 2-3 ονοματα.

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 10:06 posted by ναυαρχος

    σιγα τη παικτουρα τη νεσοβιτς που για να τελειωσει επιθεση ο νικολακης επρεπε να κανει το σταυρο του μονο η μπραμποροβα εκανε τη διαφορα απο εσας η συγκεκριμενη τα αξιζε τα λεφτα της

  • Comment Link geo Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 09:38 posted by geo

    δηλαδή ναύαρχε ο τουιτι δεν έχει φράγκα απ΄ την τσέπη του να πληρώσει μια "Νέσοβιτς" στο γυνακείο βόλεϊ ή έναν "Ράτζεν" στο πόλο..? πλάκα κάνουμε..? δικαιολογείς έναν βαθύπλουτο με κανάλι και εφημερίδα και επιχειρήσεις.. ωραίος είσαι..?
    στα εξήγησε ο petros για το μπάτζετ του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ μην ψάχνεις άλλοθι για τσάμπιονς λιγκ κλπ.. την υπόθεση μελών την τρέχουμε απ΄ το 2003 και απο πέρυσι την κάρτα φιλάθλου με το 10αρικο.. κινήσεις που έχουν φέρει μεγάλα έσοδα στα ταμεία.. τότε τα κοροϊδευατε τώρα πάτε να μας αντιγράψετε..

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 18:43 posted by ναυαρχος

    παο29 συμφωνω μαζι σου με αυτο που λες αλλα δεν ειναι ευκολο να φυγουν γιατι εχουν και οι δυο συμβολαιο δεν ξερω αν θα μεινει η χριστου για να δινει βοηθειες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ