1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2015 15:09

Καζάζης: «Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν...»

Μετά την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, δύο κυπέλλων και δύο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο κύκλος του Δημήτρη Καζάζη έκλεισε στον Ολυμπιακό, ενώ σε δήλωση του ανέφερε πως «Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν... και ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή» και συμπλήρωσε:
«Τρία χρόνια με πολλές όμορφες ,έντονες, δύσκολες, μα πάντα ιδιαίτερες στιγμές.

Πετύχαμε πολλά (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, δύο league-cup). Ίσως όχι όσα θα θέλαμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν μια επιτυχημένη τριετία για την ομάδα μας.

Συνέχεια έλεγα στους παίκτες μου, ότι η ομάδα είναι πάντα πάνω από όλους μας, και ότι ο καθένας μας πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου ,τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τους εργαζόμενους στα γραφεία του Ερασιτέχνη για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν, όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα αν πετύχαμε τους στόχους μας ή όχι, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team ,και φυσικά τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν .

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να καθοδηγώ αυτή τη μεγάλη ομάδα, ήταν μεγάλη μου τιμή, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γεωργιαδου φλωρεντια Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 06:43 posted by Γεωργιαδου φλωρεντια

    Κρίμα.τεράστιος προπονητής με γνώση και ήθος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ