1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2014 16:35

Ντεσπέιν: «Ερασιτέχνες στην διοίκηση του Άρη»

«Επίθεση» κατά την διοίκηση του ΤΑΠ Άρη εξαπέλυσε ο Ρολάντο Ντεσπέιν. Μετά το φιάσκο της μεταγραφής του ο Κουβανός ακραίος χαρακτήρισε ερασιτέχνες του ανθρώπους του Άρη.
«Οι άνθρωποι στη διοίκηση του Άρη είναι απόλυτα ερασιτέχνες. Μας συμπεριφέρονται σαν παιδιά και δεν νοιάζονται για κανέναν. Πρέπει να καταλάβουν ότι οφείλουν να σέβονται τον καθέναν ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά στο «allaboutaris» ο Ντεσπέιν και πρόσθεσε: 

«Μου ζήτησαν να φύγω από το σπίτι μου αμέσως. Είναι απίστευτο. Ακόμα και τον ρουχισμό που μου παρείχαν, ζήτησαν να επιστρέψω. Εγώ τα έχω με τους ανθρώπους της ομάδας και όχι με τον κόσμο. Τους αγαπώ και τους θαυμάζω. Αν με χρειαστούν στον Άρη θα ξαναγυρίσω, αλλά όχι με αυτή τη διοίκηση»!




3 σχόλια

  • Comment Link 3 Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 21:17 posted by 3

    Ναι στον Ηρα τα ειχε ολα αφου τζαμπα τα επαιρνε.Λεφτα που γραφτηκαν στο χιονι.
    Ηρακλης η ντροπη της πολης

  • Comment Link zambοni Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 18:39 posted by zambοni

    Μιλάει για επαγγελματισμό ένας παίκτης που είχε υπογράψει 3 συμβόλαια σε ένα καλοκαίρι...

  • Comment Link blue fan Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 08:31 posted by blue fan

    τι περίμενες ρε Ντεσπειν; Στον Ηρακλη νόμιζες οτι βρισκόσουν; Δε ρώτησες να σου πουν οτι ο αρης δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα;Επειδη σε είχαν άρχοντα εκεί πιστευες οτι θα έβρισκες το ίδιο και στους ρούληδες; Κατά τα άλλα, εσύ κε Ντεσπέιν πόσο επαγγελματίας είσαι;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ