1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2014 17:42

Κρίσιμοι αγώνες σε Πολίχνη και Χαλάστρα

Aνοίγει αύριο (1/2) η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών με τρείς αγώνες, η οποία θα τελειώσει την Δευτέρα με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στην Πολίχνη με την Σταυρούπολη να υποδέχεται τον Πανναξιακό. Ο ΕΟΣ αγνοεί την νίκη από τις 9 Νοεμβρίου ενώ η ομάδα της Νάξου έχει ακόμα ελπίδες για την τετράδα. Στη γηπεδούχο ομάδα επιστρέφει η Αργυροπούλου (είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στον Ηρακλή), αλλά είναι αμφίβολη η Ελευθεριάδου με πρόβλημα με πέλμα.
«Οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας είναι σε άλλο επίπεδο από όλες τις υπόλοιπες. Το ζητούμενο για εμάς σ’ αυτό το παιχνίδι είναι να αλλάξουμε την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια κι αν αυτό φέρει και βαθμολογικό όφελος, έχει καλώς. Επαναλαμβάνω όμως ότι εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νάξος που κυνηγά την 4η θέση», δήλωσε ο Δημήτρης Σολκίδης.

Η ομάδα της Νάξου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με όλες τις αθλήτριες να είναι στη διάθεση του Ζόραν Κόβαζιτς και τον Σέρβο τεχνικό να προειδοποιεί: «Μας περιμένει ένας αγώνας απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει κάθε πόντο κι εμείς πρέπει να μπούμε με σοβαρότητα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».
Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό στο μυαλό του δεν υπάρχει η σκέψη της 4ης θέσης καθώς όπως εξήγησε: «Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκριμένου να εμπεδώσουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού το οποίο θα διατηρήσουμε μέχρι τέλους, ενώ παράλληλα πέρα από την πρόοδο της ομάδας θέλουμε να πετύχουμε και την ατομική βελτίωση των αθλητριών μας».

Δύσκολη αποστολή του Ηρακλή Κηφισιάς στα Βριλήσσια

Μια βδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τα Βριλήσσια επιστρέφουν στην έδρα τους όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη θα προσπαθήσει να κερδίσει ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι στην προσπάθεια τους να μείνουν στην κατηγορία.

«Θέλουμε να ξεπεράσουμε την ήττα και ιδιαίτερα την εμφάνιση του αγώνα με τον ΠΑΟ», παραδέχθηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος πάντως εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «η ομάδα μου θα δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ηρακλή Κηφισιάς για να επικεντρωθούμε στα δυο επόμενα δύσκολα ματς. Η ομάδα της Κηφισιάς έχει ενισχυθεί μετά τη διακοπή, ωστόσο πιστεύω ότι με τη δική μας καλή απόδοση και τηρώντας την τακτική που έχουμε σχεδιάσει δεν θα έχουμε πρόβλημα για τη νίκη».

Στα Βριλήσσια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ στον Ηρακλή Κηφισιάς θα απουσιάσει η Γκουντιμένκο, η οποία όμως από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις καθώς όπως αποδείχθηκε δεν έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης.

«Έχουμε διαφορετικούς στόχους από τα Βριλήσσια, όμως είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να πάρουμε ότι μπορούμε.  Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν τα Βριλήσσια μετά την ήττα από τον ΠΑΟ, όμως εμείς δείχνουμε ότι ανεβαίνουμε το τελευταίο διάστημα και θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι Μακεδόνες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι μεταξύ των Μακεδόνων και των Ιώνων στο κλειστό της Χαλάστρας. Η ομάδα των Κυμίνων μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς πολλές αθλήτριες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ενώ η συμμετοχή της Μηλοβιανού παραμένει αμφίβολη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εφόσον κερδίσουμε θα είμαι πλέον πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας που είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Οι Ίωνες έχουν ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και σίγουρα είναι ένα ντέρμπι», δήλωσε ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Οι Ίωνες παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την Σταυρούπολη. Η ομάδα αναχώρησε νωρίς το πρωί για την Θεσσαλονίκη χωρίς ο Μάρκος Κωβαίος να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Οι Μακεδόνες είναι ένα πολύ καλό σύνολο και μια αξιοσέβαστη ομάδα για την προσπάθεια που κάνει. Είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πολύ απλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου». 

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Σάββατο 1/2/2014

ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης – ΑΟΝ Πανναξιακός, Δανιηλίδου - Μπόμπορας 
Βριλησσίων, 18.30, Φο Βριλησσίων – ΓΣΚ Ηρακλής, Πρέντζας - Στάικος
Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣΠ Ίωνες, Βασιλειάδης - Αβραμίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ