1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2014 20:50

«Πικράθηκα που δεν ακολουθήθηκε μια δικαστική απόφαση»

Την πίκρα της για την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ να αγνοήσει το ΑΣΕΑΔ και να διατηρήσει την Α1 γυναικών με 11 ομάδες, εξέφρασε στο volleynews.gr  η Ευγενία Παπαγεωργίου. Παράλληλα δηλώνει ότι δεν παραιτείται από το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

«Ουδέποτε δήλωσα ότι θα παραιτηθώ, ότι  καταγγέλω τον κ. Μαυρομάτη για ανήθικη συμπεριφορά και ότι μετάνιωσα για συγκεκριμένη παλιότερη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Το παράπονό μου για μια κατά την κρίση μου λάθος απόφαση, που πάρθηκε όμως με καταστατική πλειοψηφία, ήταν έντονο, επειδή λόγω και της ιδιότητός μου πικράθηκα ιδιαίτερα και νομίζω εύλογα που δεν ακολουθήθηκε μια δικαστική απόφαση. Θεωρώ ότι είναι διαφορετικό το να μεταφέρει κανείς τον προβληματισμό του σε μία ιδιωτική συζήτηση για το αν θα πρέπει να παραμείνει στο συμβούλιο της ΕΟΠΕ, έχοντας την αίσθηση ότι έχουν γίνει ατοπήματα σε νομικές υποθέσεις σε συνδυασμό με πληροφόρησή του για αντίστοιχα απαράδεκτες συμπεριφορές προς το συγκεκριμένο σωματείο και άλλο να κάνει επίσημες δηλώσεις περί απόφασής του για παραίτηση και και καταγγελίες για φαυλότητα. Δηλώνω το ότι παραμένω ακόμη μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, και ανεξαρτήτως του ότι ότι είμαι προβληματισμένη τον τελευταίο καιρό, μόνο επίσημα θα καθορίσω τη στάση μου στο εγγύς μέλλον και όχι σε ιδωτικές συζητήσεις».

4 σχόλια

  • Comment Link CODE Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 17:58 posted by CODE

    Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΛΕΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΛΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ........
    ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΛΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΝ!!!!

  • Comment Link Τρικαλινός Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 15:03 posted by Τρικαλινός

    Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν, η κυρία Παπαγεωργίου-προς τιμήν της- είχε το θάρρος να εναντιωθεί στον Ναπολέοντα του ελληνικού βόλεϊ. Άραγε πόσοι από το υπάρχον ΔΣ θα είχαν το θάρρος να το κάνουν; Ενώ οι περισσότεροι παράγοντες του βόλεϊ στις μεταξύ τους συζητήσεις κριτικάρουν δυσμενώς τις ενέργειες του Ναπολέοντα μόνο λίγοι σηκώνουν ανάστημα! Και πάλι μπράβο στην Κυρία ( με όλη τη σημασία της λέξης) Παπαγεωργίου και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της!

  • Comment Link Αγαπη Γεωργογιαννη Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 22:30 posted by Αγαπη Γεωργογιαννη

    Το ερωτημα αγαπητη κα Παπαγεωργιου, και λογω της διπλης σας ιδιοτητας που η ιδια επικαλεισθε, δεν αφορα τα συναισθηματα που σας προκαλεσε η συγκεκριμενη,και δια στοματος προεδρου προληφθεισα αποφαση, αλλα αν εσεις και ολοι οσοι μειοψηφισαν θα εξακολουθησουν να συμμετεχουν σ ενα οργανο που παρανομει ασυστολα! Γιατι οπως πολυ καλα γνωριζετε ορισμενες απο τις ευθυνες σας τεινουν πλεον να ξεφυγουν απο την ομπρελλα της μαζικης αποφασης και απτονται της προσωπικης στασης και συμπεριφορας με οτι αυτο σημαινει!!

  • Comment Link Περίεργος Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 19:31 posted by Περίεργος

    Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ