1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2014 01:12

Παραιτείται και καταγγέλει Μαυρομάτη

Με ψήφους 11-7(καταψήφισαν οι Παπαγεωργίου, Πική, Τουρσούγκα, Στουραίτης, Χρυσοχόου, Χαλβατζής, Βαλσαμής) αποφάσισε το ΔΣ της ΕΟΠΕ να μην πειθαρχήσει στη εντολή του ΑΣΕΑΔ για τη συμπλήρωση της Α1 γυναικών με δωδέκατη ομάδα.
Η κόντρα στο ΔΣ ήταν έντονη και η δικαστικός Ευγενία Παπαγεωργίου σκέφτεται την παραίτηση με ταυτόχρονη καταγγελία του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη, που όπως υποστηρίζει, κατέλυσε τους νόμους αφού αυτός εισηγήθηκε να μην πειθαρχήσει η Ομοσπονδία στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Όπως έλεγε η Ευγενία Παπαγεωργίου σε φιλικό περιβάλλον της , δεν περίμενε τέτοια στάση από τον Μαυρομάτη που είναι νομικός και θεωρεί ότι είναι ανήθικη  η απόφαση της ΕΟΠΕ. Όπως είπε μάλιστα, μετάνιωσε που στήριξε με τη γνωμάτευση της, την περιβόητη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου, ανάμεσα σε Μαυρομάτη και Μελισσουργό, τότε που η Μαρία Καλουδιώτη ισχυρίσθηκε ότι έκανε λάθος στην ψήφο της και ξανάγινε η ψηφοφορία και αναδείχθηκε πρόεδρος ο Μαυρομάτης(την πρώτη φορά υπερίσχυσε ο Μελισσουργός). Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορταζ, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης είπε στο ΔΣ ότι θα θεωρήσει πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του, την ψήφιση συμμετοχής και δωδέκατης ομαδας στην Α1 γυναικών.

Σκέφτεται λοιπόν σοβαρά την παραίτηση και ταυτόχρονα θα καταγγείλει την πολιτική Μαυρομάτη, που όπως λένε στην Κηφισιά, εκβίαζε τους ανθρώπους του ΖΑΟΝ με αφανισμό του συλλόγου, σε περίπτωση που προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

3 σχόλια

  • Comment Link Volleyfan...ntaros Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 13:46 posted by Volleyfan...ntaros

    Είναι πολύ δυσάρεστο να σου δίνει τέτοια πάσα για να την σχολιάσεις επί προσωπικού η κα Παπαγεωργίου. Είναι μεν μαχήτρια στη ζωή, αλλά ποιος θα την πιστέψει ότι στηρίχθηκε τότε ΜΟΝΟ σε νομικούς κανόνες και δεοντολογίες, για να στηρίξει, έστω και λάθος, την μεγαλύτερη κλοπή προεδρίας σε νόμιμες και διαφανείς εκλογές. Τώρα το πήρε χαμπάρι για το πόσο διαπλεκόμενη είναι αυτή η διοίκηση της ΕΟΠΕ, που αισθάνθηκε την ανάγκη να την καταγγείλει; Και τότε και τώρα το συμφέρον της υποστηρίζει (άγνωστο ποιο είναι) και είναι ντροπή να υποτιμά την απλή νοημοσύνη αυτών που ασχολούνται με το βόλεϊ, αλλά και των νέων της συμμάχων που τους έχει παραπλανήσει με την δήθεν μεταμέλειά της.

  • Comment Link Ο νόμιμος Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 13:01 posted by Ο νόμιμος

    Τώρα ειναι αργά για δάκρυα Στέλλα ..... Η στάση της στη περιβόητη ψηφοφορία που δέχτηκε εκτός καθε λογικής την αλλαγή ψήφου της Καλουδιοτη θα την στιγματίζει για πάντα. Αν επιθυμεί να επανακτήσει τον σεβασμό του χώρου ας βγει να πει δημόσια την αλήθεια για τα γεγονότα

  • Comment Link ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 10:46 posted by ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

    Όπως είπε μάλιστα, μετάνιωσε που στήριξε με τη γνωμάτευση της, την περιβόητη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου, ανάμεσα σε Μαυρομάτη και Μελισσουργό, τότε που η Μαρία Καλουδιώτη ισχυρίσθηκε ότι έκανε λάθος στην ψήφο της και ξανάγινε η ψηφοφορία και αναδείχθηκε πρόεδρος ο Μαυρομάτης(την πρώτη φορά υπερίσχυσε ο Μελισσουργός).
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ο ποιητής? η μάλλον η ποιήτρια που είναι"δικαστικός". Μετάνοιωσε??????
    Και είναι να αναρωτιέται κανεις αν θα παρατηθαί η όχι? η για ποιό λόγο πρέπει να παταιτηθεί.
    Άσε..........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ