1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-11-2016 00:54

Ψάχνει τρίποντο επαφής με την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Στο γυμναστήριο του Πανελληνίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Χαλκίδας με τους πράσινους να αναζητούν την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και την ομάδα της Εύβοιας να στοχεύει στο δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (26/11, 20.30, Διαιτητές: Κουτσούλας, Χανδρινός).
O Παναθηναϊκός το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχε... ρεπό καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Ετσι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είχε την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων και για αποθεραπείες των παικτών του και πλέον στοχεύει στην διατήρηση του αήττητου εντός έδρας και φυσικά στο τρίποντο που θα τον κρατήσει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Στην αθηναϊκή ομάδα δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ολοκληρώνει έναν κύκλο με αντιπάλους που στοχεύουν πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ο Σπύρος Γκολίτσης έχει αμφίβολλο τον Φερέλ που δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Ολυμπιακό ενώ επέστρεψε ο Αντιφάκος στις προπονήσεις.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Κηφισιάς για την Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ