1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-11-2016 00:26

Ματς παραμονής στο Ρέντη

Αμφίρροπη αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη όπου η τυπικά γηπεδούχο Κύζικος Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (26/11, 20.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Αγγελίδης). Οι δύο ομάδες ψάχνουν μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην 8αδα


Η Κύζικος προέρχεται από τη νίκη επί της Ορεστιάδας στο ίδιο γήπεδο την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Λάιου βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση καθαρόαιμου διαγωνίου και μέχρι τότε θα αγωνιστεί σε αυτή τη θέση ο Ουκρανός Αλεξάντερ Τομίλιν. Απουσίες δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Θέλει πρώτη εκτός έδρας νίκη
Η Παναχαϊκή πηγαίνει στο Ρέντη φουριόζα για να σημειώσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας που θα της δώσει και ώθηση στη βαθμολογία. Οι πατρινοί προέρχονται από την ήττα με 3-2 στην έδρα τους μετά από εξαντλητικό αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Είναι η πρώτη φορά για την Volley League «Πάμε Στοίχημα» που θα αναμετρηθούν η Κύζικος και η Παναχαϊκή.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ